Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 10:59 10 369 23

Синът на Банев не покани баща си на сватбата

  • син-
  • николай банев-
  • сватба-
  • мащеха-
  • евгения банева

Банев-младши отдавна е прекратил всякакви отношения с баща си

Името на Николай Банев предизвика скандал в парламента, но не това на подсъдимия олигарх, a на сина му, който от години е скъсал връзка с родителя си. Банев-младши е бил предложен за член на районната избирателна комисия във Варна и ще брои гласовете на идващите парламентарни избори, съобщи от трибуната в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Маноил Манов, предава burgas24.bg.

Той припомни, че баща му е сочен за спонсор на социалистите. Приятели на Банев-младши веднага натъртиха, че баща и син отдавна са на нож. Богаташът дори не бил поканен през 2018 г. на сватбата на наследника си, който живее във Варна със съпругата си. Тогава получава съобщение от баща си, което гласи: "Честито! Малко са идиотите, които не канят на сватбата си тези, които са ги пръкнали... Дано да имаш и щастливи дни. Съмнявам се."

Николай Банев-младши губи майка си Дочка, когато е едва на 11 години. След няколко години е осиновен от новата съпруга на баща си Евгения и пратен да учи в чужбина. Момчето обаче е наясно с мъката, която Евгения причинява на майка му в последните ѝ дни. Сегашната госпожа Банева ражда дъщеря на милионера, докато той все още е женен за Дочка. Законната съпруга си отива няколко дни по-късно от рак, точно на рождения си ден.

"Дочка ми каза: "Този срам вече няма да преживея. Взе ми мъжа, любовта на живота ми. Взе ми работата (тя не харесваше думата бизнес, а Евгения, тогава Генчева, вече беше плътно и публично до Банев, навлязла във всички структури на прословутата му "империя“). Аз ще умра и те ще накарат сина ми "майко" да я нарича", споделя приятелката на Дочка - Лияна Кирилова.

Николай се разсиновява от Евгения Банева през април 2017 г. Исковата молба за разсиновяването е входирана още на 6 април 2016 г., въпреки съвета на адвокати, че не е добре да го прави, защото така няма да е наследник и на Евгения.

"Когато Банев разбра, че иска да се разсинови против волята му, бащата написа СМС на сина си: "Ще идеш в деветия кръг на ада“. Спря издръжката му в чужбина още през 2015 г." , уточнява още Лияна Кирилова. 26-годишният Банев за последно останал очи в очи с баща си на погребението на дядо си в Хасково през 2019 година. Именно заради починалия Банев-младши не иска да се откаже от фамилията си, но държи да се знае, че се издържа сам като компютърджия и не се е облагодетелстван от богатството на баща си, пише "Минаха години“.

Банев все още е в ареста, въпреки че непрекъснато иска да излезе на свобода заради влошено здраве. Жена му бе пусната от съда. Той е подсъдим за ръководене на организирана престъпна група, пране на пари и държане на боеприпаси, а съпругата му и майка му Мария са с обвинения за участие в групата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 360

    38 4 Отговор
    Интересно как със състояние от милиард лева се създава читаво дете което е способно да се ожени
  • 2 Goust

    89 5 Отговор
    Издигна ми се в очите тоя младеж.
    Пич та дрънка!
  • 3 Covid

    8 42 Отговор
    Знаете ли с чии пари прави сватбата и се радва в охолство на живота ?

    Коментиран от #5

  • 4 фен 2

    64 0 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧИТАВАТА МУ МАЙКА,КОЯТО СИ Е ОТИШЛА БЕЗ ВРЕМЕ ЗАРАДИ НАХАЛНИ ЗЛАТОТЪРСАЧКИ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жоро

    6 42 Отговор
    И тоя убавец кой го храни ако не баща му

    Коментиран от #11, #15

  • 7 Пазят се от пролуратурата

    5 15 Отговор
    Играят го все едно са скарани.
  • 8 Алфа Чакал

    53 2 Отговор
    Браво ,момче!Ако историята е разказано достоверно,момчето е герой.

    Коментиран от #12

  • 9 Луд

    44 1 Отговор
    Доста въздействаща история.Малко момчета на негово място ще го направят.99,99 процента от хората биха си затворили очите за да му харчат парите.Ако това е вярно ,момчето има чест и достойнство на истински войн,защото това си е война.
  • 10 Не ни занимавай те със Санта Баневи

    7 0 Отговор
    Тия ги назначиха за ОлиГофРени и го доказаха
    Малко жалко за Дочка друг и харчи парите като
    Илиято който гради килия и кара влака за малко
  • 11 Мими

    22 1 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    А ние като си нямаме богати родители кой ни храни работа работа и пак работа му викаме и те така
  • 12 Извод

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Чакал":

    А Манол МАНЕВ е дебела, дърта клюкарка. Скандалджия.
  • 13 big

    7 6 Отговор
    Причината за ареста му е написана точно: спонсор на БСП! Така, че всичко останало е изсмукано от пръстите. Не искам да кажа, че не е правил "мошенгии", но те не са повече от "бизнесмените" около ГЕРБ, а те не са в следствието! Само двама от тях: Валери Симеонов и Веселин Марешки, те не са най-големите, но захлебиха доста от сервилната си политика в НС към ГЕРБ. Да не забравяме и Домуса с неговата бизнес организация.
  • 14 Оса

    26 0 Отговор
    Момчето е достоен човек като майка си, става свидетел на мъките и сълзите й, когато е на легло от рак и живее последни месеци. Всичко това го изживява тежко, макар и на 11 г да е бил. Гледайки Евгения после какво прави, как го задължава да я нарича майка се отвръщава още повече ! Бака му се държи безцеремонно с него и сестра му и тогава решава да скъса с него завинаги !
  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Ако владееш достатъчно добре технологиите, владееш ВСИЧКО....ОТ Парите на банките...До власта на властимащите....
  • 16 Ако нямаше пари

    4 4 Отговор
    Щеше да го покани..!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Йосип Броз Тито

    21 0 Отговор
    Ако това в статията е истина, евала на момчето за куража! Трябва да има повече такива млади хора, които не са съгласни с МАФИЯТА и не искат да са част от нея. Ако беше някой друг, щеше да се мазни на баща си и на мащехата му и да им харчи парите до гроб. Браво момче! Няма по-голямо мъжество от това да си вадиш сам хляба по честен начин.
  • 20 Бай Шиле

    17 0 Отговор
    Радвам се затова момче! Браво! Загърбил е мафиотския бизнес на баща си и всичко покрай него надявам се.
  • 21 ГУЩЕРОВА

    3 1 Отговор
    БОКО ЩЕ ОТКРАДНЕ ВСИЧКО , ТОГАВА СИНЧЕТО ЩЕ СЪЖАЛЯВА !
  • 22 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Нямало Господ ли ???
  • 23 ФАКТ

    4 1 Отговор
    СПОНСОР НА "СОЦИАЛИСТИТЕ"....НАРЕЧЕТЕ ГИ С ИСТИНСКОТО И ИМЕ..- КОМУНИСТИТЕ ,,,..КОГА В БЪЛГАРИЯ В ПАРЛАМЕНТА Е ИМАЛО СОЦИАЛИСТИ..??...ИМА САМО И ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИ..ПОД РАЗЛИЧНИ ПАРТИЙНИ ИМЕНА.,,.ЗНАЧИ ОТ БКП СТАНАХТЕ БСП..И ВЕЧЕ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ СОЦИАЛИСТИ...КОГАТО АЗ КАЦНА НА ЛУНАТА ТОГАВА И ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ СОЦИАЛИСТИ..:)