Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 12:55 2 306 2

Разделят ли се отново Джонас брадърс?

  • джонас брадърс-
  • раздяла-
  • група-
  • трио-
  • ник джонас-
  • джо джонас-
  • кевин джонас

Триото не е записвало нищо ново заедно, откакто е започнала пандемията

Разделят ли се отново Джонас брадърс? - 1
Снимка: Shutterstock

Триото "Джонас брадърс" в момента не прави общи планове за бъдещето, защото пандемията е провалила работата им върху новия албум, съобщи в. "Сън".

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас отново станаха групата, покорила стотици тийнейджърски сърца, през 2019 г., почти шест години след като се разделиха през октомври 2013 г. заради "сериозни различия". Песента, белязала завръщането им - "Sucker" стана моментален хит, но през пандемията братята не са записвали нищо заедно.

"Събирането на "Джонас брадърс" на практика приключи - каза човек от обкръжението им. - Те имаха готов албум и бяха на прага да го обявят през март, но дойде пандемията и всичко беше отложено".

Този път братята не са се карали, но ще мине време преди отново да записват заедно.

Междувременно Ник Джонас обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл "Spaceman", а Джо беше включен в актьорския състав на филма "Devotion" (Отдаденост).

Публикация, споделена от NICK JONɅS (@nickjonas)



През февруари миналата година братята казаха, че работят усилено върху нов албум. Той дори беше обявен за предварителни поръчки, но вече е премахнат от сайта на триото. Миналата година те се отказаха също от издаването на мемоари, защото не можеха да постигнат съгласие какво да включат и какво да премълчат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    1 0 Отговор
    Подчинените на Вашингтон медии в България трябва малко да се размърдат .
    Не стига, че заливат българина с помия от турски сапунки и щатска пропаганда, ами искат да се вълнуваме и от новите им джендъри !
  • 2 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Трима братя – трима гея!