Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 17:56 4 830 6

Сурогатна майка роди близнаци, но...

  • сурогатство-
  • сурогатна майка-
  • бременност-
  • близнаци

Уникален случай на сурогатство

Сурогатна майка роди близнаци, но... - 1
Илюстративна снимка: shutterstock

Тази необикновена история се е случила с американката Джесика Алън, която решила да стане сурогатна майка за двойка от Китай, която не можела да има деца предава jenata.blitz.bg.

Съпругът на Джесика подкрепил решението ѝ, защото семейството имало спешна нужда от пари. Средствата за износването на чуждото бебе двойката смятала да инвестира в свое жилище.

Процедурата по изкуствено осеменяване преминала успешно, а два месеца по-късно станало ясно, че Джесика е бременна с близнаци. Бъдещите родители останали толкова щастливи от новината, че решили да повишат хонорара на Алън на 5 хиляди долара.

Бременността преминала перфектно и в края на годината младата американка родила здрави близнаци. Джесика дори не успяла да види бебетата. Двамата с мъжа ѝ си получили парите и продължили живота си.

Но след известно време Джесика получила писмо. В него родителите на бебетата, които износила, твърдели, че децата са различни. Едното било азиатче, а второто приличало на съпруга на Джесика, който е афроамериканец.

Семейството било категорично, че американката е нарушила условията по договора и искало обезщетение в размер на 22 000 долара. Ако не получели парите, заплашвали да дадат детето в приют.

Джесика и съпругът ѝ потърсили помощ от адвокати и доказали, че причината за недоразумението е грешка на клиниката. Станал е уникален случай на суперфетация, когато овулацията не е спряла по време на съществуваща бременност.

Месец по-късно, след ДНК тест, се изяснило, че децата наистина не са братя и едното било на Джесика.

Съдебният процес бил дълъг и сложен, тъй като по всички закони и двете деца били на китайската двойка.

В крайна сметка тя и съпругът ѝ успели да си върнат детето, без да плащат неустойки по договора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О МAЙН ДЖИЗAC

    25 1 Отговор
    СЕГА ХОЛИВУД ЩЕ НАПРАВИ 3055 ЕПИЗОДА СЕРИЕН ФИЛМ !!!ДВОЙНО ПРОНИКНОВЕНИЕ!!
  • 2 Гинес

    3 4 Отговор
    Кога родат близнаци едното да изкача от дупето на другото като в Пазарджик да ми се обадят.
  • 3 Данчетоу Гарсия

    2 0 Отговор
    Нежна майка, браво....!
  • 4 One

    7 0 Отговор
    Мъжът на тази Джесика я е праскал вътре и хич не му е дремело кой какво иска от сделката. Съвпадение е, че времето от изкуственото оплождане и от това на бясно ръгащия афроамериканец е било с ден разлика.
  • 5 въпросче

    1 0 Отговор
    Как се пише?
    а) Жена ми е засмяна.
    б) Жена ми е за смяна.
    в) Жена мие засмяна.
  • 6 Църния се е изцъквал вътре.

    0 0 Отговор
    И въобще не му е дремело за договора