Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 18:53 2 033 3

Как въздушните зодии се справят с разбитото сърце

  • разбито сърце-
  • раздяла-
  • любов-
  • двойка-
  • зодии

Ето как Близнаци, Везни и Водолей се справят с нараняването

Как въздушните зодии се справят с разбитото сърце - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки има своя специфичен начин да се справи с разбитото сърце. В тази статия разглеждаме как въздушните зодии се справят с раздялата. Това са Близнаци, Везни, Водолей.

Сайтът yourtango.com е направил интересна селекция, която ви представяме.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците, подобно на Овните, се държат така, сякаш не им пука, дори когато е така. За разлика от Овена обаче, те са горди и малко повърхностни, така че вярват, че проблемът се крие в този, който им е разбил сърцето. Близнаците ще продължат напред и ще намерят някой друг по-достоен.

ВЕЗНИ

Везните може да нямат такова огромно его като Лъвовете, но въпреки това са горди. Разбитото сърце води до несигурност, но естественият им чар винаги е привличал хората, така че те най-вероятно ще намерят някой, който да излекува разбитото им сърце веднага.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите никога не дават пълна емоционална привързаност към някого на първо място, така че разбитото сърце не боли толкова дълбоко, колкото при останалите знаци. Това обаче не означава, че те не се чувстват наранени и се чувстват малко несигурни. Но в края на деня те си знаят стойността.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цървулко

    3 0 Отговор
    А тук липсвам....!
  • 2 Водолея

    4 1 Отговор
    Аз мн страдах по ена мома като млад повече от година, но не го показах...любовта е болест, най добре е да си здрав
  • 3 Дано е била, наистина мома

    2 0 Отговор
    Че тез дъртите хич не ги бива....!