Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 13:57 2 117 3

Ели Голдинг ще става майка (СНИМКА)

  • ели голдинг-
  • певица-
  • бременна-
  • бременност-
  • майка

Певицата сподели и за неприятните неща около бремеността

Ели Голдинг ще става майка (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Певицата Ели Голдинг е бременна с първото си дете от съпруга си Каспар Джоплинг, съобщи ЮПИ.

Суперзвездата не се е появявала в общество от август миналата година - в музея "Виктория енд Албърт" в Лондон. Тя каза, че е разбрала за бременността малко по-късно, на първата годишнина от сватбата ѝ.

"Бременността ме накара да се почувствам човек. Иска ми се да намеря по-добра дума от женствена, но се налях както никога преди - призна тя. - Приятно ми е. На съпруга ми също", пише БТА.

Бременността бързо е донесла промени, включително и в подхода на певицата към фитнеса и храната. В условията на пандемията от COVID-19 тя си е наложила и много самоограничения, които са предизвикали чувство за самота.

Ели Голдинг сподели и друго за бременността.

"Такова гадене и умора никога не бях преживявала. Струва ми се, че е табу да се говори за бременността като предизвикателство. Тя не винаги е спокойна и жената не винаги сияе", каза Ели Голдинг. "Не казвам, че всяка секунда от тази бременност съм била нещастна. Но не винаги е лесно. Започнах да уважавам повече всяка жена, която има деца."

Ели Годинг добави, че се вълнува от предстоящото майчинство, но остава съсредоточена и върху музиката си. Тя издаде албума си "Brightest Blue" през юли миналата година след петгодишна пауза. Тогава тя призна, че той е най-искреният ѝ досега.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Събин

    2 1 Отговор
    Честито !
  • 2 Оли гьо Френ

    9 1 Отговор
    Сега разбрах, че има Ели Голдинг! Много съм щастлив, че ме информирахте, как върви бременността и! Навални, как е?
  • 3 Нцнцнц

    2 1 Отговор
    Какви ли не изговориха по неин адрес.....!