Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 18:21 2 863 5

Елса Патаки разкри дали Крис Хемсуърт я мами с по-млада блондинка

  • елса патаки-
  • крис хемсуърт

Според редица слухова двамата имат криза в брака си

Елса Патаки разкри дали Крис Хемсуърт я мами с по-млада блондинка - 1
Снимка: shutterstock

44-годишната испанска актриса Елса Патаки проговори за пръв път по повод информациите в австралийските медии, е че съпругът ѝ Крис Хемсуърт е имал връзка с Пом Клементиеф. Патаки побърза да отрече слуховете, които помрачават брака ѝ от няколко дни, когато австралийската преса намекна, че Крис Хемсуърт е имал нещо повече от приятелство с канадската актриса и модел Пом Клементиеф, която е с 10 г. по-млада от мадридчанката, пише DarikNews.

Двамата бяха заснети да споделят прегръдки и нежност на парти в Байрън Бийч, а кадрите явно силно са изнервили Елса, която реши да защити съпруга си.

В изявления, цитирани от списанието Hello!, мадридската актриса определи тези новини като „изобретения“ и увери, че връзката ѝ с Крис е по-здрава от всякога, след като празнуваха десетте си години брак миналия декември.

За Пом Клементиеф тя каза, че поддържа „отлични отношения“ с нея и че те са се срещали неведнъж - както сами, така и семейно.
Патаки уверява, че снимките са напълно извадени от контекста – според нея това са моменти по време на откриването на снимките на гореспоменатия филм „Тор: Любов и гръмотевици“, събитие с участието на всички от екипа.

Въпросните кадри на особена близост биха могли да се дължат на приятелството, което двамата поддържат години наред, тъй като и двамата са играли водещи персонажи от сагата на “Марвел”: Хемсуърт като Тор, Клементиеф като Мантис в „Пазителите на галактиката“.

Само преди десет дни Елса и Крис си посветиха емоционални любовни послания в социалните мрежи по случай Свети Валентин. Затова и плъзналите след това слухове бяха изненадващи. „Винаги и завинаги“, написа испанката. Крис, от своя страна, също публикува забавна снимка със съпругата си и придружи изображението с някои любовни емотикони.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами ти бе,коте

    0 6 Отговор
    С колко вакли пръча му кръшна,а?
  • 2 Кахър

    3 2 Отговор
    За дъждец.....!
  • 3 Радо

    5 3 Отговор
    Тоя хубавия ат не е само за една кобила.
  • 4 Нормален

    5 4 Отговор
    дъртата го е закъсала,ама яко!времето работи против нея.....

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.