Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 18:29 2 943 4

Ема Уотсън излиза в „нелегалност“ заради бивш дилър на канабис

  • ема уотсън-
  • актриса-
  • нелегалност-
  • оттегляне-
  • не активна

Актрисата се отегля от екрана

Ема Уотсън излиза в „нелегалност“ заради бивш дилър на канабис - 1
Снимка: shutterstock

След като участва в десетки филми, британската актриса Ема Уотсън реши да си вземе почивка. Това е потвърдено от нейния мениджър, който е обяснил, че 30-годишната актриса ще прекара период на „неактивност“, без уточнение колко дълъг ще е той, съобщава "Ел Паис".

Този етап вече е започнал, според Daily Mail, който се позовава на агентите на актрисата. Причината, която те посочват, е, че нашумялата като Хърмаяни Грейнджър в осемте филма от сагата за Хари Потър, иска в този момент да се съсредоточи върху личния си живот и да обърне повече внимание на партньора си Лио Робинтън,пише DarikNews.

„Ема е решила да отиде в „нелегалност“, заедно с Лио. И двамата предпочитат да останат в сянка. Тя вероятно иска да създаде семейство”, обясняват източници от обкръжението на звездата, цитирани от британския таблоид.

Неназован агент добавя, че кариерата на Уотсън е "на пауза" и че "точно сега тя няма да се включва в нови проекти".

Родената в Париж Уотсън и Робинтън излизат от около година и половина. Връзката им стана известна, когато бяха забелязани да се целуват в Лондон през есента на 2019 г.

Лио Робинтън, който е на същата възраст като британската актриса и има брат близнак, е американец и управлява малък бизнес в Калифорния, който стартира след като поработи в магазин за законна продажба на канабис. Тогава източник от обкръжението му каза: „Ема и Лио са направили всичко по силите си, за да запазят връзката си встрани от прожекторите.

След като снимките на двете целувки излязоха в медиите, Лио напусна всички социални мрежи в опит да защити връзката им от любопитните погледи.

Преди повече от десетилетие, в разгара на популярността си като Хърмаяни Грейнджър от вселената на Хари Потър, Уотсън вече веднъж си взе почивка от актьорството. През 2008 г., само на 18 години, тя завърши снимките на последния филм от сагата и се зарече, че спира, за да учи в университета.

Оттеглянето се оказа временно и 2 години по-късно тя се завърна на снимачната площадка, за да заснеме „Моята седмица с Мерилин“, а малко след това и един от най-успешните си филми в този етап от кариерата си - „Предимствата да бъдеш аутсайдер“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    4 6 Отговор
    Отегля се, щото с напредване на възрастта все повече почва да му личи атрибутът и наболите мустаки.
  • 2 Бай

    11 1 Отговор
    Туй е Бахаров младши в хамерикансдки варятнт
  • 3 Покажете брат му де

    4 1 Отговор
    Да, видим приликите и разликите, акъла им като на близнаци, може би е един и същ,млади мъже си падат по млади и красиви жени...... ВЪХ...!
  • 4 Ми то за тоа бизнес за кво ти е

    0 0 Отговор
    Магазин.... По улиците е пьььлно.