Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 07:00 9 800 0

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за пречистване и полет

Вашият хороскоп за днес, 28.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако Ви е трудно или объркано, почистете. Изхвърлете боклука около вас, сякаш изхвърляте боклуците от душата си. Избършете прахта, сякаш избърсвате прахта от мислите си, измийте пода, сякаш измивате всички болки от сърцето си и отворете прозорците, за да поканите новия живот в дните си!

Телец

Щастието в живота е пряко свързано с умението на човек да покаже навън потенциала си, да твори и да създава. Направете го, иска се само малко смелост, да си кажете 'Аз мога'.

Близнаци

Ден да отдадете почит към своята 'женска' страна, към онази, която пази мисли и чувства, която Ви подкрепя и подхранва. Да спрете да се сражавате със самите Вас и да сте като грижовна майка сами към себе си.

Рак

Всяка нова способност трябва да се комуникира със света, за да може да се прояви по най-добрия начин. Ученето и комуникацията са пътят към това. Тренирайте ги днес.

Лъв

Колкото повече инвестирате усилия в себеутвърждаването си, толкова повече ще развиете способността си за създаване на собствено пространство.

Дева

Има прозрения, които и най-умните книги не могат да дадат. Ето например откритието, че по-важно е какво е твоето собствено мнение за самия теб, отколкото всичко казано-речено от тоз или оня.

Везни

Един ден да направите пауза, да си дадете време да подишате, необезпокояван от собствените си мисли. Ден за пречистване и полет.

Скорпион

Ще се съпротивлявате на неизвестното, а вместо това можете да се освободите от ограниченията си и да се опитате да сте непредубедени. Дали ще приемете новото или не е друг въпрос, преди това го направете известно.

Стрелец

Колкото повече търсите алтернативи относно нещата, които искате да направите, толкова по-голям професионализъм ще добиете. Помислете над това.

Козирог

Ден да осъзнаете колко много средства притежавате за усъвършенстване на живота си. На първо място е способността да учите и да виждате отвъд думите. Развивайте тази способност.

Водолей

Не е от най-спокойните недели, но пък може да е от най-страстните. Не приемайте отношенията си като сделка, а като взаимно разбиране и научаване на уроците в общуването.

Риби

Ден да се погледнете в очите на човека до вас. Оставете телефона, компютъра, спрете телевизора, просто общувайте по най-човешкия начин - с присъствие.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА