Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 11:26 4 756 18

Стефан Илчев обиден на Капките

  • стефан илчев-
  • като две капки вода-
  • обиден

Масово мнение е, че липсвам на сцената на "Капките", казва изпълнителят

Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо Маги Халваджиян отново не го е поканил. На въпроса: "Защо те няма в Капките?", Стефан отговаря лаконично: "Солидарен съм с Димитър Рачков".

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със съобщения, в които обясняват, че не разбират отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, но е категоричен, че сезонът, в който той грабна първото място, е бил в пъти по-добър от настоящия. Бургазлията дори не е имал шанса да се колебае дали да участва в новия сезон, пише „България Днес“.

"Масово мнение е, че липсвам на сцената на "Капките". Радвам се, че го споделяте с мен, със сигурност много хора се чудят защо ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени", споделя Стефан пред феновете си в социалните мрежи.

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две трудности. 38-годишният изпълнител споделя, че дори е бил заплашван, но не разкрива от кого и защо. "Слаби хора има навсякъде и само така могат да се помислят за по-големи от комплексите си", казва Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че в момента работи над няколко песни, но се притеснява какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията. "Вълнувам се от това кога и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има положителна промяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм положително настроен и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен", споделя Илчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    30 3 Отговор
    Стефане, не се занимавай с простотиите на арменеца..
  • 2 München

    34 2 Отговор
    Гледал съм го на живо, много талантлив имитатор. А, тези “Капки”, просто не са ми интересни... За Рачков.... мисля, че този човек е недоразумение!

    Коментиран от #3

  • 3 хъхъ

    26 0 Отговор

    До коментар #2 от "München":

    Арменецът като небългарин пробутва небългари към победата - Фики и Азис.
  • 4 Йеронимус Бош

    18 1 Отговор
    Не бой се , Стеф ! Следващият път ще те поканят ! Важното е , арменчето да има кяр от теб ! Има ли , ще те изцеди.
  • 5 Честито

    27 3 Отговор
    Не го е взел, защото Стефан без проблем ще изпее всичко и ще спечели, удряйки в земята конкуренцията. Нека останалите там се мъчат, вият и вероятно Гъзис или Михаела пак ще спечели.
  • 6 Живковист

    10 6 Отговор
    Щом имитира Лили Иванова е наш човек, нищо , че е гей, а ние сме против джендърите.
  • 7 Джексън

    16 3 Отговор
    Стефан е най добрият изпълнител от всички участници във всички сезони на капките до сега, но както винаги в България се дава шанс на калинките и посредствените хора. Гледах малко от новия сезон единствено Михаела е на ниво.
  • 8 Хикс Игрек Зет

    9 5 Отговор
    Аз обаче си мисля , че основния липсващ в шоуто е бат Бойко ! Само си представете , ако беше там ! Щеше да е чудо на чудесата да го чуем как пее любимата си песен "Батальонът се строява" , с китара в ръка. Цяла България него щеше да гледа. Шоу , сеир .....
  • 9 Айде, сега, всичките

    3 6 Отговор
    На, едно място, големия певес....!
  • 10 Гост7782

    13 2 Отговор
    Това шоу преди да се появи в роден ефир . Съм го гледал по руската няколко сезона . Нашето си е кич. И чалгия. Огромна разлика между руския и нашия вариант. От първия сезон гледах един два пъти и спрях . Защото не ми се гледаше лигавене , на водещи . Бутане на някой от участниците на горе любимци на журито.А щом са почнали да канят и чалгари и разни други дето си мислят , че могат да пеят . Този Стефан няма за какво да се ядосва , че не е поканен .Щом има талант ,ще успее и без този кич.
  • 11 ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ

    13 2 Отговор
    КАТО ДВЕ КАПКИ ПИ..Я А АРМЕНЕЦА KOCМАТ ЩЕ СИ НАПРАВИ ОЩЕ ДВЕ КЪЩИ БЛИЗНАК С ВАШИТЕ ПАРИ ОТ СМС🐑🐑🐑🐑🐑
  • 12 Alo

    7 2 Отговор
    Стефан Илчев е отличен имитатор и без проблем щеше да спечели капките. Но , ако отиде на конкурс , едва ли ще му е лесно.Аз лично бих го гледал на живо ако имитира някого,защото го прави невероятно.По- добре дори от Виктор Калев.Но ,ако трябва да отида на негов концерт или да си купя негов диск примерно -- няма да го направя.Изразявам само личното ми мнение.
  • 13 Васил

    4 7 Отговор
    На кой му дреме за за този и без това кой по света го познава?
  • 14 Михал

    2 1 Отговор
    На, някой от много време му пречат косми и непрекъснато ги влачи в устата си, но си представете уж жена със силно изразена адамова ябълка, съседа ще купи епилатор и който има нужда ще го ползва, честно доста, е срамно това което казах за, адамовата ябълка, това не жена, няма лек за това...!
  • 15 Целия род на Парашка

    2 1 Отговор
    Непрекъснато се подиграваше , включ. и майка и , Боже такива да се подиграват, просто е ужасно, не болно, тъй като това не са,, хора,, Радус,, пелтека върви по техните пътеки..... нараняват човек, питайте тъмносинята , как беше наказана майка и, за, своите злини, да ме пази Бог мен и моето семейство...!
  • 16 Стефан Илчев

    8 1 Отговор
    Е много добър певец и щеше да спечели капките! Но тук идва голямото НО в шоуто е поканен Фики Стораро който е гласен пак да спечели! Всичко е нагласено и в това шоу! По казаха го още с първия лайв!
  • 17 разцепление

    1 1 Отговор
    Ще станат много меките в шоуто
  • 18 каскети

    0 0 Отговор
    Защо комунистите харесват този гей, нали бяха против джендърите? А, да, защото имитира Лили Иванова - комунистическата икона.