28 Февруари, 2021 13:55 4 625 4

Жените от тези зодии никога не ревнуват

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • ревност-
  • любовна връзка

Ако искате живот без драма, потърсете сродната си душа според зодията ѝ

Жените от тези зодии никога не ревнуват - 1
Снимка: shutterstock

Ревността може да превърне дори най-силните връзки в ад. И, както може да се предположи, не може да се направи нищо съществено по този въпрос. Когато става дума за ревността, връзките с жени от тези три зодии се считат за най-успешни.

Ревността не е помогнала на никого. Има хиляди примери, при които връзката се е разпаднала точно заради ревността. Заблудата, че някой се нуждае от непрекъснат контрол, за да бъде верен на половинката си е по-скоро болестно състояние, отколкото житейска позиция. Гордите знаци от зодиака не се примиряват с подобно ограничение и предпочитат да са сами, отколкото някой да не уважава основните им човешки права.

Овен

Като начало, ревността не е характерна за Овена. Ревността е сигурен признак за несигурност, а за Овните това не е характерно. Та те са винаги толкова уверени в себе си.

Представителите на това съзвездие са твърде заети да работят върху себе си, да посещават партита и да общуват с толкова много хора, че просто нямат време да седят в ъгъла и да ревнуват, наслаждавайки се на негативното.

Стрелец

Много е странно, че тези свободолюбиви жени изобщо се впускат в такова приключение като връзката. Когато започнат да се срещат с някого, те не обръщат внимание на неща, които не са от значение за тях.

Жените, родени под този знак, живеят в настоящето и ревността би означавала за тях излизане извън настоящето, което е напълно неприемливо за тях. Те са здраво стъпили на земята дами, които не искат да си губят времето с несъществени неща.

Водолей

Жените Водолей знаят, че връзката с мъж, който следи неотлъчно за всяко тяхно движение и контакт извън тяхната връзка, би било ужасно. Затова те уважават свободата на другите и държат никой да не ограничава и тяхната свобода.

Те са независими и егоцентрични, а ревността е глупава и неестествена реакция за тях.

Сред нсй-важните неща в една връзка, за тях са разбирането и чувството за сигурност. И самите те се опитват да демонстрират любовта си при първа възможност. Освен това с удоволствие биха обградили партньора си с грижа и внимание през цялото си свободно време.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    15 4 Отговор
    Дрън,дрън.Жена или мъж , ако не ревнува той със сигурност е джендър,ама и те ревнуват.
  • 2 Бай Гън

    27 1 Отговор
    Ох, мамо Овните не ревнували?! Хахаха, тва виц на деня!
  • 3 То пък има ли

    2 1 Отговор
    Кого да, ревнуваш....Разпорените г....!?
  • 4 Или Майло вмирисания г....

    1 1 Отговор
    Боже опази.....помниш ли как. ти миришеше......вмирисания да те подиграват....човек трябва, от ранна възраст да обича хигиената....!