Last news in Fakti

1 Март, 2021 07:00 8 657 0

Вашият хороскоп за днес, 01.03.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.03.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този ден сякаш е ключът за новото, което идва, отмива и възражда. Усмихнете се, отърсете мрачните мисли и погледнете света. Точно днес ще срещнете усмивки и подаряващи хора. България се е превърнала в една голяма мартеница. Закичете и себе си.

Телец

Честит нов месец и честити нови възможности! Месец, в който ще трябва да обедините в себе си мрака и светлината, новото и старото, точно както червеният и белият конец свързват любовта и живота. Самият ден е за насърчаване на самите себе си в преследване на щастието.

Близнаци

Ден да оставите старото и притеснителното зад гърба си и да тръгнете ведро към пролетта, нарекли си кончетата за изобилие и благоденствие, за любов, за здраве и сполука! Не позволявайте на кахърните думи да нажаляват сърцето ви, предпазете го с пожеланията на Баба Марта!

Рак

1 март е толкова символичен, а вие толкова истории можете да разкажете за него, дори да можете да си ги съчините, ако е нужно. Ще сте достатъчно смели и безразсъдни, за да направите невероятни неща и да покажете добрите си чувства към околните.

Лъв

Специален ден, носещ новото начало в себе си. За вас той ще донесе доста задачи за вършене, но ако всчко около вас е празник, работата ще върви леко и плавно, с усмивка.

Дева

Отворете сърцето си за любовта и за новия месец, който е врата към пролетта. Първите седмици на март ще са предизвикателни и интересни, след това може дори да имате усещането, че летите. Честита Баба Марта!

Везни

Баба Марта пристига с голямата кошница с радост и усмивки за всички. Наречете си един ден, който да изпълните с вдъхновение и сила за цялата пролет и лято, и есен, че дори и зима. Силен ден, който ще ви покаже подкрепата и любовта на хората около вас, ще изпълни сърцето ви.

Скорпион

Честита Баба Марта! Пожелание сякаш отварящо вратите на пролетта. Изпълнете този ден с усмивки, наречете си с надежда и любов идните дни. Време да усилите живота в себе си.

Стрелец

Този ден сякаш събужда радостта у всеки. За вас е ден да откриете кое е онова, което събужда живота у вас и да му дадете път. Изберете си един ден от всичките 31 на март и си го наречете за благоденствие през цялата година.

Козирог

Дайте си сметка кое наистина е от значение в момента и си го наречете точно днес, на 1-ви март. Вдъхнете му от силата на този ден, изпълнете го с живот. Радостен полъх се носи из въздуха, животът се събужда за цъфтеж. Вземете си от тази сила.

Водолей

Малко мистичен, малко различен започва март. Сякаш празникът събужда най-красивото, най-чистото и светлото у всеки един. Вдъхвайте сила и живот, наричайте другите. Днес бъдете вълшебници.

Риби

Отключете вратата към пролетта с червено-белите сплетени надежда и любов. Прекрасен ден за вас. Ще се опитате да обгрижите и поздравите целия свят по един или друг начин. Намерете време и за собствената си душа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА