Last news in Fakti

1 Март, 2021 16:57 7 221 7

Латино сериал - животът на красивата съпругата на Ел Чапо (СНИМКИ)

  • ел чапо-
  • ема коронел-
  • живот-
  • латино-
  • наркотърговия-
  • наркотрафик-
  • мексико

Ема Коронел бе арестувана по-рано тази година

Латино сериал - животът на красивата съпругата на Ел Чапо (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругата на наркобарона Ел Чапо беше арестувана в Съединените щати. Ема Коронел Аиспуро е била задържана на международното летище във Вашингтон. Повдигнато ѝ е обвинение в престъпен заговор за разпространение на кокаин, метамфетамин, хероин и марихуана в САЩ, припомня woman.bg.

Коя обаче е Ема и защо световните медии определят живота ѝ като латино сериал?

Ел Чапо, наричан Дребосъка, заради ниския си ръст, ръководи най-големия мексикански наркокартел "Синалоа" от 90-те години на миналия век. Коронел се жени за него изключително млада и става свидетел на множество сцени изпълнени с насилие, бягство от закона, но и печелене на милиарди. Тя участва и в играта на котка и мишка, която наркобарона играе с мексиканските и щатски власти.

Ема привлича вниманието на Хоакин Гусман (истинското име на Ел Чапо), по времето, когато печели конкурс за красота още като тийнейджърка. Двамата изчакват Коронел да навърши пълнолетие и сключват брак през 2007 г. Малко след това им се раждат близначки и прекарват целия си брачен живот в бягство от закона. В момента Ел Чапо излежава доживотна присъда в американски затвор.

Съпругата на наркобарона придоби световна известност именно по време на делото срещу него, което се гледаше в Ню Йорк през 2019-а година. Тогава всички бяха изключително впечатлени от визията и лоялността на Ема, която остана зад съпруга си, дори след като прокурорите детайлно описаха всички любовници, които Ел Чапо е имал.

По това време Ема бе обвинена и за съучастник в зрелищното бягство на Гусман от затвора през 2015 г. Малко след изчезването на наркобарона е открит тунел, прокопан на 10-метрова дълбочина и дълъг 1,5 км. В него дори е изградена вентилация и осветление, а охраната е намерила и мотоциклет, за който се смята, че е бил използван, докато тунелът е бил прокопаван.

След окончателния арест на Ел Чапо, съпругата му се превърна в звезда. Тя пусна своя модна линия в Америка и дори участва в риалити предаване, посветено на семействата на различни мафиоти. “Смятам себе си за съвсем нормална жена” - казва Ема в Cartel Crew show, докато се намира на суперлуксозна яхта.

Коронел всъщност е отгледана в наркотрадициите от съвсем малка. Тя е родена в планините на Дуранго, част от т. нар “Златен триъгълник” на трафика на наркотици от картела Синалоа. Бащата на Ема също излежава присъда за наркотрафик. По последни данни след ареста на Коронел щатската полиция се надява да я пречупи и да издаде съмишлениците на Ел Чапо и неговите 15 сина, които в момента движат бизнеса на наркобарона.

Ема се появява на страниците на таблоидите за първи път през 2007-а година след църковния ѝ брак с Гусман, който по това време бяга активно от властите. В свое интервю брюнетката споделя с какво е успял да я спечели наркобаронът: “Той ме спечели с начина, по който говори, с начина по който се държеше с мен, разбирахме се много добре - първо като приятели, след това дойде всичко останало.” По време на делото срещу Ел Чапо, Коронел присъстваше на всяко заседание, двамата нямаха право да разговарят, но винаги си помахваха и разменяха погледи, които направиха силно впечатление на медиите. “Беше като любовна история, разказана в тишина”, бе определението на някои от таблоидите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    17 4 Отговор
    Мексиканската мис Гащи.
  • 2 амфетаминчо

    29 2 Отговор
    а ел боко ,дали ще отиде при ел чапо?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Щом е наркокартел

    7 0 Отговор
    Какво да чета...!
  • 5 Пацо

    8 0 Отговор
    Снахата на Ел Чапо ,жената на брат му е по красива и по тарикат. Бивша мис Колумбия е.
  • 6 ПАЧО

    4 2 Отговор
    На последната снимка колко е мазна .Направо отвратително

    Коментиран от #7

  • 7 МУЧО

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "ПАЧО":

    Оххх на батяяя, както се е увила в тва перденце щъ я изям па нека е блажна!