5 Март, 2021 07:00 11 191 2

Вашият хороскоп за днес, 05.03.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 05.03.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пети в петък, интересен ден, провокативен. Свободата да се движиш, но и ограниченията, които трябва да спазваш. Свободолюбивата ви душа ще се чувства малко като спънат кон, но пък винаги има начин човек да надскочи ограниченията, точно Вие прекрасно го знаете.

Телец

Адът, това се другите е казал Ницще и точно днес ще ви се струва до болка прав. Дали пък не е време да смените фокуса и да не се фиксирате толкова върху чуждите думи и постъпки. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Близнаци

Петък, а сте си струпали толкова неща за довършване. А и Меркурий не е ретрограден, че да имате извинение. Май трябва да измислите по-ефективен начин за спрвяне, а може би да не поемате толкова много ангажименти...

Рак

Нещата и хората, които обичате ще ви поставят в доста предизвикателни ситуации. Запазете хладнокръвие и просто действайте, емоциите могат само да Ви объркат.

Лъв

Талантът да сте щастливи се състои в това да цените и да се радвате на това, което имате, вместо да се тормозите за онова, което нямате. Със сигурност сте чували тази фраза, но някога замисляли ли сте се сериозно върху нея?

Дева

Информацията, която получавате няма да е точно тази, която искате. Предизвикателството е да направите обратното - това, което сте научили, да се превърне в полза за вас.

Везни

Един доста оптимистичен ден на фона на случващото се през последната година. Вие сте разумни хора и успявате да запазите неутралитет, но все пак нужно ви е и на вас нещата да стават с лекота. Ден за движение, срещи, празнуване.

Скорпион

Темата за финансите е особено важна предвид последните събития в света. Следвайте интуицията си. Инвестициите в себе си са винаги добри и правилни, не ги пренебрегвайте.

Стрелец

Вие сте от щастливците, които намират решения дори и на най-забърканите въпроси и ключът е във вярата ви. Не я губете, не позволявайте на вътрешния ви мотор да загасне. Силата е с Вас.

Козирог

Днес пуснете прагматизма и се опитайте са се доверите на непознатото. Сигурно сте чували, че съдбата обича смелите и това е така. Съдбата награждава онези, които са се осмелили да излязат от зоната си на комфорт.

Водолей

Справедливостта е онова, за което сте готови да се борите с всички сили. Не спирайте, продължвайте да сте като лакмус за неправдите, на света му трябват хора като вас.

Риби

Пролетта лека-полека се прокрадва в душата ви и нищо няма да изглежда толкова трудно и страшно, щом в душата ви грее Слънце. Усмихнете се на света и той ще ви се усмихне в отговор.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овен

    1 0 Отговор
    Разбира се ние,ако не го знаем кой да гознае? Хубав ден :)

    Коментиран от #2

  • 2 "Под игото" Иван Вазов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Овен":

    Лудите,лудите-те да са живи,невежи и миризливи :/