Last news in Fakti

3 Март, 2021 19:32 5 061 11

Истинските недостатъци на зодиите

  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • недостатъци-
  • лоши черти

Звездите посочват кои са недостатъците ни според зодиакалния знак

Истинските недостатъци на зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас си има своите недостатъци. Дори да изглеждаме перфектни в собствените си очи, това съвсем не е така. Ето какво казват звездите по въпроса за всяка зодия:

Овен

За Овните казват, че са измамници и лицемери, но не са. Най-очевидният недостатък на тези хора е горещият им нрав.

Телец

Много хора наричат ​​Телеца алчен. Това е най-правдивият минус от всичко, което се приписва на представителите на този знак.

Близнаци

По някаква причина много хора казват, че Близнаците са хора, които постоянно лъжат. Много по-често променят плановете си, независимо от другите. Основният им порок е егоизмът.

Рак

Всички наричат ​​Раците отмъстителни, но това не е основният им недостатък. Думите им много често нараняват хората, но това е истината. Вие решавате дали това е добро или лошо.

Лъв

Всички наричат ​​Лъвовете манипулатори и тирани, но това са измислици. Нямат време да играят чужди роли и да се преструват. Вместо това те са заети със собствен бизнес. Те не знаят как да определят приоритетите.

Дева

Девите се смятат от мнозина за твърде педантични. Редът, обаче, не означава чистота. Редът е житейските правила и графици, установени от Девата. Те не могат да понасят живота с тези, които създават хаос около тях.

Везни

Мнозина считат Везните за нерешителни и вятърничави. Това може да е вярно, но не винаги. Най-важният им недостатък, Везните до последно вярват, че всичко ще се оправи, дори и да не правят нищо за това.

Скорпион

Скорпионите се считат за ревниви и много отмъстителни хора. Веднага след като имат възможност да напомнят на човек за грешката му, те го правят незабавно.

Стрелец

Стрелецът в много хороскопи е наричан високомерен. Основният им недостатък е любовта им към манипулациите в отношенията.

Козирог

Козирозите са инати, няма и грам фантазия. Те дори не спорят с вас - те просто отстояват позициите си, защото им е по-лесно. Воденето на конструктивен диалог с Козирог понякога е просто невъзможно.

Водолей

Водолеите обичат да се правят на приятели и сродни души на други хора. Всъщност те никога не се разкриват на сто процента. Водолеите са доста ревниви, така че отношенията с тях могат да бъдат трудни.

Риби

Повечето астролози обвиняват Рибите в склонност към постоянни лъжи, но те не лъжат, а просто крият фактите, за да не изглеждат лоши. Истинският недостатък на тези хора е, че те винаги отлагат и са мързеливи. Другите им недостатъци се появяват много по-рядко.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСКРЕНО ВЯРВАМ ЧЕ НЯМА

    7 6 Отговор
    ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК...КОЙТО ВЯРВА В ЗОДИЙ...

    Коментиран от #4

  • 2 Дълбоко проникващ

    7 5 Отговор
    Овена е с високо самочувствие,Телеца пресметлив и стиснат,Близнаците(жени) неверни,Раците скучни,Девите тарикати въпреки името на зодията им,Скорпионите комплексирани,Везните много комплексирани,Стрелеца непостоянен,Козирога инат до глупост,Риби любопитни.

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Дидем

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дълбоко проникващ":

    Абе, не съм с високо самочувствие. Горе-долу самочувствието важи за въздухари, не за нормални хора. Обаче горещия нрав си е факт. Като жена овен ми е в повече тая емоция..

    Коментиран от #7

  • 4 ВъГъЗъ

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИСКРЕНО ВЯРВАМ ЧЕ НЯМА":

    Няма и грамотен човек,
    който да пише зодиЙ.
    Това нито е химичен елемент,
    нито пък - римски император!!!

    Коментиран от #5

  • 5 В твоя от два ката!!!

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "ВъГъЗъ":

    Тогава ще се почувстваш идеално!!!сега правописа по добър ли беше?ха.ха
  • 6 ха ха ха

    1 0 Отговор
    Това че не ви е ясно какво точно правя, не означава, че не правя нищо.
  • 7 Дълбоко проникващ

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Дидем":

    Аз не съм някакъв тънък специалист.Работя с 300 човека отделно познатите и това са си мой наблюдения.Ти като жена овен знаеш ли как добре ще ми дойдеш.
  • 8 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дълбоко проникващ":

    Доста лековато си коментирал. Трябва да знаеш, че познатите ти не са огледало на зодиакалния си знак. Не си казал коя зодия си, но такова високомерие и самочувствие (често без покритие) имат само лъвовете. Познах ли?

    Коментиран от #9

  • 9 Дълбоко проникващ

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    Не позна .Стрелец съм.Колко лековато да съм коментирал.Ти пък ако мислиш ,че автора на статията е положил повече старание от мен се лъжеш.И защо помисли ,че имам голяма самочувствие.Аз в коментара никъде не говорих за себе си ,освен като писах за Стрелец.Но поне не обиждаш и за това и ти отговарям.

    Коментиран от #10

  • 10 hmm

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дълбоко проникващ":

    За стрелец си доста неточен. Иначе имате един дразнещ недостатък - недипломатичност. Това не е обида. ;))

    Коментиран от #11

  • 11 Дълбоко проникващ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "hmm":

    Така е.Той самия ми коментар си е недипломатичен.Иначе имаме много дразнещи страни