Last news in Fakti

5 Март, 2021 18:31 3 388 4

Хилария Болдуин разкри подробности за бебе №6 от Алек (СНИМКИ)

  • сурогатна майка-
  • бебе-
  • хилария болдуин-
  • алек болдуин-
  • деца

Бебето се е родило чрез сурогатна майка

Хилария Болдуин разкри подробности за бебе №6 от Алек (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Новината за появата на шестото дете на холивудския актьор Алек Болдуин и съпругата му, инструкторката по йога Хилария Болдуин, повдигна много въпроси, защото петото им дете се роди само преди няколко месеца, пише Дарик.

Хилария разкри подробности около появата на най-малкото им момиченце. Стана ясно, че бебето се е появило на бял свят чрез сурогатна майка. Новороденото им момиченце се казва Луция, разкри Хилария.


"Сърцата ни са изпълнени с толкова много благодарност. Децата толкова много жадуваха да имат малка сестра. Много от вас може би си спомнят загубата на сестра им в края на 2019 г. Няма ден, в който да не ни боли заради дъщеря ни. Когато разбрах, че бебето ни е починало, казах на децата ни, че сестра им ще дойде, но не по това време. Нищо никога няма да я замести, но две прекрасни души са влезли в живота ни и ние сме смирени да ги познаваме. Децата ни бяха смели по време на огромната скръб - по-смели от нас... и те даваха надежда. Да изпиташ и приемеш възходи и падения в живота е предизвикателство, но реалност, която всички ние нямаме друг избор, освен да приемем. Научих, че често децата ни са по-мъдри от нас и тяхната мъдрост ни е ръководила. Нашето бебе Еду е такава благословия - ние сме толкова щастливи, че го имаме. Ние живеем всеки ден, обвързани и благодарни за всички много специални ангели, които помогнаха да донесем Луция на света. Мария Луция Виктория и Едуардо Поу Лукас: нашите бебета, които внасят светлина в живота ни - почти като близнаци, толкова много ви обичаме", написа Хилария в социалните мрежи към снимка на най-малките ѝ деца.


Тридесет и седем годишната Хилария и 62-годишният Алек Болдуин са семейство от юни 2012 г. Двойката има 7-годишна дъщеря, Кармен, и четири момчета - 5-годишния Рафаел, 3-годишния Леонардо, 2-годишния Ромео и малкия Едуарто, за чието раждане съпрузите съобщиха през септември.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тихо да, не чуе папата

    4 0 Отговор
    Забранено е.от тях този грях.....!
  • 2 Пурко

    6 0 Отговор
    Е то беше ясно, че няма как да ражда през 5 месеца, тъй че това уточнение е за бавно загряващите
  • 3 бойчо

    2 0 Отговор
    само вие ли не разбрахте че таа е Хилария само в сънищата си?! Поредната дисфункционална холивудска двойка бастуни
  • 4 осеменител

    0 0 Отговор
    А бе тая много фаща, бе, да те е страх да я поглеш малко по-така и готова!