5 Март, 2021 15:45 5 958 8

3 зодии, които обичат да тормозят другите

  • зодии-
  • зодиакалбни знаци-
  • астрология-
  • дразнят-
  • ядосват-
  • нараняват-
  • дразнители

Някои зодии толкова обичат да нараняват другите, че това се превръща в навик

3 зодии, които обичат да тормозят другите - 1
Снимка: shutterstock

Непрекъснато сме заобиколени от хора, които създават проблеми на себе си и на другите заради несъществени неща. Те буквално се хранят с негативните преживявания на други хора и се чувстват все по-уверени от това. Такива личности обикновено се наричат ​​"енергийни вампири" сред хората. Астролозите разказват за знаците на зодиака, които поради естеството си по-често от другите умишлено създават проблеми на околните. Сигурно и вие познавате няколко такива. Ето от кои зодиакални знаци са те.

Стрелец

3 зодии, които обичат да тормозят другите
Снимка: shutterstock

Представителите на тази зодия са свикнали да угаждат на желанията си. Те винаги постигат целите си, като не обръщат внимание на чувствата на околните. Стрелецът не се интересува много от последиците от постигането на това, което иска - дори някой да страда, няма да се откаже от целта си. Освен това, тази зодия не се интересува от нуждите на околните. Астролозите препоръчват да се игнорира Стрелец, особено ако забележите, че той се опитват да ви въвлече в някакъв спор. Ежедневно попадаме в подобни ситуации. Добре е навреме да ги идентифицираме и да ги игнорираме.

Козирог

3 зодии, които обичат да тормозят другите
Снимка: shutterstock

Козирозите не правят злини нарочно, но това не го прави по-лесно за преглъщане. Козирозите обичат да клюкарстват, да обсъждат всичко и всички. Категорично не могат да им се доверят най-съкровените тайни - в противен случай целият свят ще знае за тях още утре. Но това все още не е толкова страшно, колкото буйното въображение на Козирозите - те ще разкрият тайните ви така както те самите си ги тълкуват, така че по-голямата част от информацията ще бъде значително изкривена. Много внимавайте с този зодиакален знак.

Близнаци

3 зодии, които обичат да тормозят другите
Снимка: shutterstock

Този зодиакален знак е един от най-нестабилните и лицемерни в зодиака. Най-често те просто ходят по нервите на хората, без да обръщат внимание на чувствата на околните. Те често искат прошка за своите злодеяния, но го правят неискрено и скоро всичко се повтаря отново. Тези хора никога няма да разберат и няма да признаят грешките си, затова астролозите съветват да спрете да следвате съветите на Близнаците, те все пак ще продължат да „пият кръв“ от роднини и приятели, всички в близост до тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    4 1 Отговор
    Съсипаха ме тез,, едиоти,,.....!

    Коментиран от #2

  • 2 Брендилия

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    Личи ти

    Коментиран от #3

  • 3 Откъде видя?

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брендилия":

    Пак не разбираш нещата, мислиш по,, занаятчийски,, не е важно за обикновени хора като мен, външния вид а здравето и морала...!
  • 4 пълна глупост

    7 7 Отговор
    Gluposti! За Козирога е лъжа. Нито клюките обича, нито нищо. Пропуснали сте Скорпиона.
  • 5 Гост

    5 4 Отговор
    Аз съм Козирог - всичко е вярно !
  • 6 До всички

    1 0 Отговор
    Набедени астролози. Лъжа е за стрелеца.
  • 7 Kozirog

    1 0 Отговор
    Пълни глупости,изобщо не се отнася за мен.Това,което пише тук са нещата,които ненавиждам.Да взема и аз да стана астролог,като гледам си е работа на свободно съчинение😀😀😀😀
  • 8 Козе

    0 0 Отговор
    Пълна глупост на големи търкалета.Нищо от изброеното за козирога.