Last news in Fakti

7 Март, 2021 17:09 4 640 16

Защо той не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията ви?

  • флирт-
  • писане-
  • съобщение-
  • телефон-
  • мъж-
  • жена-
  • връзка

Как да тълкуваме поведението на мъжа в началото на нова връзка или флирт

Защо той не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията ви? - 1
Снимка: Shutterstock

Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано или късно си разменяме покани в социалните мрежи, следим профили, активности, пишем си. Вълнуваме се, имаме куп въпроси, очаквания. Анализираме поведението му и понякога сме доста объркани, особено когато на живо си говорим много добре, но обикновено ние първи му пишем в социалните мрежи.

Каква може да е причината той да отговаря, но да не пише пръв? Ето какво отговори на този въпрос дава trafficnews.bg:

Играе своя собствена игра

Една от най-честите причини той да очаква винаги вие да му пишете е, че е играч, който се наслаждава на вашето внимание, което повдига егото му. Опитайте се да не му пишете известно време, за да видите дали той ще ви потърси.

Поставя граници

Прави това, особено ако скоро се е разделил с бившата си или е бил наранен в миналото. Мъжете също като жените поставят такива емоционални бариери, когато ги е страх да не бъдат отхвърлени. Затова му дайте време и не бъдете твърде настоятелни и агресивни към него.

Не търси нищо сериозно

За някои мъже е приемливо да се държат небрежно, без да се привързват, задълбочават и инвестират време и емоции. Понякога това е показател, че той не търси сериозно обвързване. Или поне не с вас. Ако не полага усилия да ви пише пръв, отговаря ви кратко, може би не иска да оставате с погрешно впечатление. Държи се на дистанция, защото не иска нещата да станат твърде емоционално-интимни за вас.

Разговорите ви не са толкова вълнуващи

В даден момент, дори и да сте си писали забавни неща, разговорите ви в социалните мрежи може да станат скучни. И това е съвсем нормално и не означава непременно, че той не ви харесва. Помислете дали има нещо ново, вълнуващо, за което да се заговорите – може би нов филм, книга, ресторант, тема, която знаете, че вълнува и него.

Среща се с друга

Ако той не е инициативен спрямо вас, рядко или никога не ви пише пръв, възможно е около него да има друга, която да го разсейва, да му е по-интересна към настоящия момент.

Не му давате шанс

Това означава да му дадете малко „въздух“ от вашите съобщения и това да го мотивира да ви пише. Ако му пишете постоянно, той ще загуби интерес.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я през, вратника

    12 0 Отговор
    Много е вълнуващо, затова едно време бабите са били ,, девствени,, дорде се оженят...!

    Коментиран от #13

  • 2 Ковид

    16 0 Отговор
    Секса вече ще е само онлайн.
  • 3 Бебета

    8 2 Отговор
    само инвътре, материала ще се разнася в епруветка по куриер.
  • 4 Олд скул

    13 2 Отговор
    Писаници следенки, фейсове мейсове, позвънете му посреднощ гола само по шлифер и квот стане това е ;)))) После спомените, ще ви греят до пенсия хаха

    Коментиран от #8

  • 5 Личи си по всичко!

    14 4 Отговор
    Само глупава жена може да вярва на мъжки номера и лъжи.
  • 6 Гост

    13 3 Отговор
    Ей женоря, побъркахте се с тия фейс-мейс простотии, палчета нагоре/ в Южното полукълбо,вдигнато палче е равносилно на изпънат среден пръст между показалец и безименен ,да го знаете че иначе зъбните услуги са скъпи/ ,тоя фейсбук побърка народа.Що не и пишел,ама и отговарял? Ами какво иска? Ако не и отговори, що не и отговаря и така до безкрай.
  • 7 ЖЕНИТЕ ЖЕНИТЕ

    1 9 Отговор
    СА БО....ЦИ!!!
  • 8 Блонди

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Олд скул":

    Ами ако не ми вдигне?

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Олд скул

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Блонди":

    Ако не вдигне отиваш при следващия дет вдига така и така си гола само по шлифер....Еййй мързи ви да гледате, ама ви сърби ?
  • 10 Офис бизнеси

    2 2 Отговор
    Това е контакта.... на, такива никакво,, внимание,,.....!
  • 11 Spliff Stick

    3 0 Отговор
    Най логичната причина в днешно време - Red pill
  • 12 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Блонди":

    Ти трябва да му го вдигнеш, кукло.
  • 13 Чудна работа

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Я през, вратника":

    Това всъщност е много изгодно за жената. Ако девствеността се цени и тя се омъжи девствена, би трябвало да бъде уважавана. Обаче на практика какво се получава в наше време? На теория много мъже твърдят, че предпочитат съпруга, която не е била интимна с други мъже. Но на практика май никой не познава к/рве, което да е пожелало да се омъжи и да не е успяло. Е, някой има ли обяснение защо се получава така?
  • 14 Колелото на, Сариту

    3 1 Отговор
    БГ етнос, са го ценели, но преди мнооого години, а етноса на Дамски, уж са, го ценели, ако не е, лъжат по техния си начин..... важното е като се ожени човек, да бъде морален, разбира се взаимно....!
  • 15 Експерт

    1 1 Отговор
    Хитрушата би се пазила девствена до сватбата, но има една подробност. Ако винаги и на всекиго отказва предбрачен секс, ще й излезе лошо име, че не бута. Никой няма да я търси и ще си остане стара мома. Кучето скача според тоягата.
  • 16 Друго ще кажа

    1 2 Отговор
    Все, пак не сме кучета, въпреки че някой действа, като такова, представете си омъжена жена в зряла, възраст я заглежда почти неин набор, жена му е добър човек,......няма нужда от повече обяснения....!