Last news in Fakti

7 Март, 2021 19:32 8 280 8

Как отмъщават всички зодии

  • отмъщение-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • злоба

Вижте кои са най-отмъстителните и злопаметни зодии

Как отмъщават всички зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Различните представители на зодиакалните знаци отвръщат по различен начин на ударите срещу себе си. Едни запазват самообладание и концентрация и дори не показват никаква реакция срещу провокациите, други пък избухват като вулкан, а трети се захващат с кроенето на пъклени планове за отмъщение. Вижте как отмъщава всяка зодия и коя от всичките е най-добрата в прощаването.

Овен

За тези хора отмъщението е просто мит. Ако ядосате Овен, няма нужда да очаквате отмъщение след дни, той ще скочи върху вас на момента. Избухливият гняв, който притежават често пъти е болезнен за заобикалящите ги, но поне няма да очаквате мръсни номера от тях. Казват, каквото мислят директно в очите на опонента.

Телец

Трябва да сте особено дразнещи, за да успеете да ядосате хората Телец. Но все пак ще дойде моментът, в който неминуемо ще се изнервят. Запомнете обаче, че бягането с бикове ще ви се стори като лебедова песен, спрямо отмъщение от Телец. Рано или късно, той ще ви даде тежък урок!

Близнаци

Понеже са много остроумни, Близнаците показват смесени сигнали, дори и след окончателно решение за отмъщение. Когато ги е заболяло, държанието им е все едно нищо лошо не се е случило. Не се заблуждавайте - те винаги знаят много повече, отколкото си мислите! Ще изчакат най-добрият момент, за удар.

Рак

Хората от тази зодия са добродушни, но нараните ли ги, стават безмилостни в отмъщението си. Никога няма да се откажат и ще ви причинят болка, десетки пъти по-силна от това, което те са почувствали. Знайте - няма да изпитат никакви угризения след това! Любовта им се превръща в омраза за секунди.

Лъв

Подобно на зодията Овен, и на Лъвовете не им трябва много време за размишления преди да отмъстят. Действията се случват на момента, в който почувстват че са наранени или обидени. Те ще направят невъзможното, за да ви накарат, да се почувствате като нищожество. Гневът на хората от зодия Лъв е едно истинско цунами.

Дева

Определено една от най-отмъстителните зодии. Ако сгрешите с Дева, освен, че тя няма да го забрави, ще използва всички удобни моменти, за да ви напомни колко много сте виновни пред нея.

Везни

Те са изключително горделиви и лесно може да ги засегнете, но като цяло не са отмъстителни. Със сигурност няма да си губят времето с пъклени планове или черни магии. За тях, най-добрата самозащита е директната словесна атака - трябва им не повече от 5 мин., за да ви "обяснят" кой е виновника и кой трябва да се чувства гузен.

Скорпион

Абсолютните лидери в списъка на войната и скандалите! Те са богове на схватките, майстори на големите скандали, властелини на битките. Едва ли има по-унищожителна сила от "ужилване" от Скорпион. Тяхното отмъщение се помни дълго време.

Стрелец

Стрелците въобще не вземат на сериозно отмъщението. В сравнение с останалите зодии, те умеят на прощават най-добре. Но не трябва да прекалявате все пак, защото ще усетите моментална буря. Ако ги нараните - няма смисъл да очаквате нещо хубаво от тях в бъдеще. Просто ще ви забравят и продължат живота си.

Козирог

Ако наистина ги заболи, могат да бъдат по-отмъстителни дори от Девата. Ще ви тормозят ежедневно, ще правят скандали винаги, когато имат възможност и няма да спрат с месеци да ви напомнят какво сте съгрешили спрямо тях.

Водолей

Както Стрелците, така и родените под този зодиакален знак не си падат много по отмъщенията. Нараните ли ги все пак, те просто ще ви игнорират и точка. Те ще ви изтрият от списъка си с близки и познати завинаги. С това, виновникът наистина се лишава от забавен и добър приятел.

Риби

Тези хора много лесно се обиждат. Когато ги нарани някой, започват да разказват наляво и надясно колко лош човек е въпросният някой. Ще се погрижат, заради това че сте постъпили нечестно и долно спрямо тях, да разбере цялата ви компания, близки и далечни познати, та дори и такива, който не ви познават.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Бог отмъщава

    7 0 Отговор
    Никой друг....!
  • 2 Тиквата

    7 0 Отговор
    е близнаци. Особено отмъстителни и никога не забравят да го направят.
  • 3 Гост

    9 3 Отговор
    Зодия жена отмъщава най-долно. Подмолни номерца, ученически хитринки. Бърза да разкаже на всичките ви познати първо нейната версия, в която вие сте черен дявол, а тя е многострадална Геновева. Върви обяснявай после, че нямаш сестра.
  • 4 Дидем

    5 1 Отговор
    Съб(от)ина пак тъпизми! Отмъщението е на слабите и смотаните в характера. Силният Човек е градивен..
  • 5 Паисий е жив

    8 0 Отговор
    зодия "тиква" отмъщава като праща зодия "каскет"
  • 6 Припокът

    0 0 Отговор
    Ний се надупвЪми на ГришЪ Ганчев. СамУ Литекс.
  • 7 Риба

    1 0 Отговор
    Бил съм с жена зодия Риби много отмъстителна
  • 8 Рррррак

    1 0 Отговор
    До днес можеше да имаме шанс за оправяне на отношенията. От утре..... виж ми хороскопа.