Last news in Fakti

8 Март, 2021 09:39 4 800 8

Папи Флекс шашна зрителите в "България търси талант"

  • българия търси талант-
  • гъвкавост-
  • талант-
  • папи флекс

Публиката и журито затаи дъх пред гъвкавостта на гвинееца

Една от най-големите сензации в новия сезон на "България търси талант" е 26-годишният артист Папи Флекс, който показа феноменална гъвкавост на тялото. Гвинеецът, чието истинско име е Кемо Кита, се появи на сцената на шоуто за таланти маскиран като скелет.

Ексцентрикът, който стресна зрителите и журито на предаването с еластичността си, дължи своята способност да се изкривява във всички посоки, на генетично заболяване. Той получи три "да" за своите изумителни умения. Папи е демонстрирал невероятната си пластичност в няколко чужди формата за хора с уникални таланти, а световноизвестни медии са посветили на младия танцьор десетки репортажи. Видеоклиповете с неговите изпълнения събират в социалните мрежи около 20 милиони гледания.

Публикувахте от Papi flex officiel в Неделя, 7 март 2021 г.



Освен танцьор, Папи е актьор и художник. Той е от Западна Африка, по-точно от Конакри, столицата на Гвинея. Папи започнал да танцува и да се изкривява още като бил 10-годишен. Едно от най-зловещите му изпълнения е да завърта главата си почти на 360 градуса, пише "Уикенд".

"Хората винаги ме питат как така съм толкова изкривен. Роден съм така, което ми помогна, но също така ми отне много труд и страст, за да постигна тези резултати. Всъщност моят девиз в живота е: "Работете усилено, за да спечелите!" , казва Човекът без кости.

Голямата му мечта е да построи цирково училище в Гвинея. След това искал да изгради и други циркови училища в съседните Мали и Кот д’Ивоар. През 2017 г. Папи участвал в "Африка има невероятен талант“ и станал полуфиналист. Това го направило известен в цяла Африка. След това се изявил в Мали, Буркина Фасо, Етиопия, Кот д' Ивоар и Мароко.

Thank you @talant.btv 2021 !🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Публикувахте от Papi flex officiel в Сряда, 3 март 2021 г.


През 2018 г. пристигнал във Франция с договор за "Цирк Метропол", регионален цирк на Бретан. Година по-късно решил да живее в Белгия със семейството си и да стане независим художник. През 2019 г. Папи участва в "Испания има талант“, където получи Златния бутон и това му отвори вратите в Европа и не само в Европа, но и в целия свят. "След това имах различни тв участия и изпълнения на живо в много страни. Дори отидох от другата страна на океана, в САЩ, за мексиканско шоу в Лос Анджелис. Бях в Италия, Испания, Германия, Румъния, Франция, Белгия и списъкът продължава. Сега съм актьор в испански филм, който предстои скоро, което е проект, от който съм много развълнуван и все още имам много други проекти в процес на създаване", разказва гъвкавият изпълнител.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 самороден

    14 3 Отговор
    Аман от пигмеи.
  • 2 Банг-банг

    13 2 Отговор
    Тоя пък шебек... ходи да се пробва навсякъде, че и у нас цъфна
  • 3 Муаха-ха-ха-ха...

    12 2 Отговор
    Що не се събират с Папи Ханс? Страшна двойка ще бъдат.Развинтени гълтачи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Интересно

    2 2 Отговор
    Гвинеец и еластичност....!
  • 7 бравос

    3 4 Отговор
    не плюйте ве ми.ки...само чики. и ракии са ви в главите...,друго като не можете-млък!
  • 8 Бай Иван тракториста

    0 1 Отговор
    Вижте само колко са просташките коментари.Българина е п..ст до дъното на душата си.Само и само да покаже простотията си Ганьо ще загуби време да напише нещо несвързано,с което да загуби и времето на хората които не мислят като простата.