Last news in Fakti

8 Март, 2021 14:27 22 464 13

Появиха се пикантни подробности за две от двойките в "Един за друг"

  • един за друг-
  • семейства-
  • подробности-
  • възмущение-
  • иван-асен-
  • лекар

Само седмица след старта на втория сезон в социалните мрежи вече има масово негодуване срещу едно от семействата

Младият лекар Иван-Асен от риалити формата "Един за друг" може да е положил Хипократова клетва, но не се трогва за болните, ако не му дадат пари на ръка. Пациентка, която случайно е попаднала при лекаря, разкри пред таблоида "Уикенд", че докторът взима по 50 лeва, за да ти обърне внимание.

"Не ме интересува разликата във възрастта им. Грозно е поведението на този доктор! Попаднахме на него в "Пирогов" и съм възмутена! Ужасно отношение, но до момента в който получи 50 лв за довиждане. Тогава изведнъж отношението се промени. Предполагам, доста хора ще го разпознаят този хубостник", ожали се млада жена, която е потресена от наглия лекар.

Иван-Асен има връзка с 42-годишната Милена, която е медицински представител във фармацевтична компания. Младият доктор работи в клиниката по кардиология в УМБАЛСМ "Пирогов“. Двамата се запознават на работен семинар, където пламва любовта им. Милена се развежда набързо и приключва 20-годишния си брак, Иван също прекратява връзката си. Двамата са заедно от 2 години и вече са се сдобили със собствен дом в София. "Едва ли е от лекарската заплата - сигурно е от пари, които пациентите им дават на ръка", цъкат с език зрители на формата. "Тази 42-годишна и 28-годишен не си подхождат. Все едно гледам майка и син", "Изключително смешна двойка. Майка и син решили да стават известни или пък им трябват пари - те си знаят. Което и да е от двете, не е това начинът. След 15 години ще са много интересна картинка!", са само част от злъчните коментари за двойката.

Факт е, че 42-годишната Милена изглежда много по-добре от доста от младите момичета във формата, които приличат на лелки. Иван-Асен пък прави впечатление с доста изнежнените си маниери и поведение. Дори се породиха слухове, поставящи под съмнение сексуалността му, които не се наемаме да коментираме. Факт е, че Милена се държи като майка орлица с младия си мъж.

Само седмица след старта на втория сезон на "Един за друг", в социалните мрежи вече има масово негодуване срещу едно от семействата. Зрителите са настръхнали срещу бизнесдамата Тяна Пресолска и съпругът ѝ Иво. Очевидно е, че те са попаднали в шоуто с връзки, а не чрез обичайния кастинг. Проверка на "Уикенд" показа, че двойката е дала интервю за "Събуди се" преди година, още когато Ива Софиянска-Божкова работеше в телевизията. Материалът носи заглавието "Пълна къща: Тишината невъзможна в дома на семейство Пресолски". В 7-минутния материал двойката разказва за живота си, 3-те си деца, двете си сватби и любовта си.

Тяна е собственичка на веригата козметични салони с просташкото наименование "Дуписима", където ходят голяма част от най-вулгарните плеймейтки, както и дами, облечени и изглеждащи на ръба на добрия вкус. Студиото за красота е сравнително оборотно. Иво пък е братовчед на актьора Димо Алексиев. Отново шуробаджанащината излиза на преден план, роптаят зрителите. От визитката в "Един за друг" виждаме, че не всичко между Тяна и нейния съпруг Иво винаги е било наред. Двамата признават, че са минали през много тежки моменти, един от които е изневяра от страна на Иво. Той признава, че е благодарен на съпругата си, че тя му е простила, а тя се опитва да убеди аудиторията, че отношенията им стават дори по-хубави отпреди, но малцина ѝ вярват.

"Тяна само за тази изневяра приказва където и да отиде. Гледала съм я в няколко интервюта, задължително споменава и това. Отделно и собствен канал има в YouTube и там май беше направила видео за това. Не знам, урок е, опит е, но при наличие на деца не ми се струва удачно така да ходиш по телевизии и навсякъде да го подмяташ“, коментира зрителка на предаването.

Почти всички фенове на "Един за друг" са негативно настроени срещу семейството и ги определят като връзкари, заради гостуванията им в Нова ТВ, роднинските връзки и контактите на Тяна с куп известни лица.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъпет шоу

    21 2 Отговор
    Много слабо шоу,хаха
  • 2 честен ционист

    19 2 Отговор
    Такъв е бил и баш Иван-Асена нагаждач, оженил се за зестрата. Ганчовците вече за единия апартамент са готови да легнат с приятелки на майките си.
  • 3 Д-р Пси

    13 1 Отговор
    Лекарчето не е обърнало внимание на младата пациентка, защото е ....млада ! Девианти !
  • 4 Гост

    15 3 Отговор
    Милена бих я чукнал. Милф е.
  • 5 Гост

    13 4 Отговор
    Той не е виновен - тя каката така му каза да прави - да не се прибира в къщи под хилядарка !
  • 6 факт

    11 3 Отговор
    Милена е запазено име на леки жени.
  • 7 Аве

    13 0 Отговор
    Някой гледа ли го това забавление за олигофрени ?
  • 8 Ей циркове бе

    22 1 Отговор
    Прочетох "материала" ! :))
    Питам се ? - Абе хора, къде сте видели нормален лекар да участва в реалити шоу !? А !?
    Като чуя "реалити шоу" и превключвам канала. Всички участници в подобни "шоута" са по калъпа с точна характеристика дадена от Камен Донев - "Наср@н но на екран ! :))
    Вие кой очаквахте да видите там ? :))
  • 9 иван иванов

    10 1 Отговор
    Вземи си кака да те отрака ! Стара Българска много вярна приказка.

    Коментиран от #11

  • 10 Горски

    6 1 Отговор
    Иван-Асен
    Страп-Он
  • 11 Вярна приказка

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "иван иванов":

    Приказката има и продължение. Каката е само начало, а не до живот.
  • 12 яауаау

    3 0 Отговор
    Подхождат си - и двамата грозновати. Докторчето си е интересчия, като си вземе каквото си е наумил, ще се чупи. Не врявам в любовта с 14 г. по-стара жена.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.