Last news in Fakti

9 Март, 2021 20:35 10 050 20

Какво говори за характера цветът на очите

  • цвят на очите-
  • съдба-
  • характер-
  • живот

Кои са галениците на съдбата според цвета на очите

Какво говори за характера цветът на очите - 1
Снимка: Shutterstock

От зодиакалния знак, темперамента, навиците, начина на говорене може да се извлече много информация за човек. Има много съвети как да научите всичко за непознат, но не всички са ефективни. Оказва се, нещо толкова малко като очите на човек говори много.

Също така притежателите на определен цвят на очите са истински любимци на съдбата, посочва actualno.com.

Сиви очи

Хората със сиви очи са едновременно смели, отговорни и любопитни. Въпреки че понякога се отказват там, където интелектът им е безсилен, в други ситуации сивите очи носят късмет на собствениците си по-често от другите. Това са очите на късметлиите: те имат късмет както в кариерата, така и в любовта.

Черни очи

Черните и страстни очи, както в песента, наистина свидетелстват за любящата природа на човека. Чернооките хора няма да се спрат пред нищо, за да спечелят избраника. Понякога, обаче, цветът на очите може да работи и срещу тях. Тяхната мания може да им донесе не само радостта от победата, но и огорчението от прибързаните решения.

Кафяви очи

Собствениците на кафяви очи са остроумни, привлекателни, надарени с ярък темперамент. В този случай е необходимо да се разделят тези, които имат тъмни, почти черни кафяви очи и очи с по-светъл нюанс. Първите често са капризни, готови да избухнат изведнъж, помнят оплакванията дълго време. А хората със светлокафяви очи не търпят съвети и натиск от страна на другите заради ярката си личност. Те обикновено постигат голям успех.

Зелени очи

Собствениците на зелени очи често са упорити натури, могат да проявят непримиримост при решаването на важни за себе си въпроси, а понякога дори и жестокост. В някои страни се смята, че зеленото е цветът на ревността и завистта, но всъщност, това е доказателство за тяхната страст. В любовта те са горещи и пламенни сърца, отличават се с лоялността си към избраника.

Сини очи

Много хора смятат синеоките хора за простовати и наивни, но всъщност често зад това стои измамен характер. Не можете да ги съжалявате, не можете да ги принуждавате да правят нещо, което не им харесва. С общото спокойствие на характера си, понякога притежателите на небесносини очи се отегчават от монотонността.

Тези хора са целенасочени, не твърде сантиментални хора. Понякога изпитват пристъпи на силен гняв или депресия. Но такива промени в настроението са изключително редки.

Тигрови очи

Тигровите или жълтите „кехлибарени“ очи са изключително редки. Притежателите им са артистични, креативни хора. С тях е приятно да се говори, но те са слаби, чувстват негативното отношение. Можете да очаквате редки таланти от собствениците на такива очи, като например способността да четат мислите на други хора.

Интересното е, че при раждането всички хора на Земята имат еднакъв цвят на очите. В повечето случаи той е син. През първите седмици от живота цветът на очите се променя, но с възрастта може да се промени отново.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къна

    4 1 Отговор
    Миче,ти какви очички имаш,кака?
  • 2 Брендилия

    5 3 Отговор
    Със зелени очи съм..

    Коментиран от #15

  • 3 Художник

    11 3 Отговор
    Сега с цветните лещи има цяла палитра от цветове, та не ще ги познаем, освен по нрава. Управниците за за пример и образец за "безцветни" безочливци.
  • 4 Важното да, не, са, свински

    1 0 Отговор
    Но моя, цвят го няма....!

    Коментиран от #6

  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Марийке, Чакър войвода с какви очи е бил според статията Ви....???

    Коментиран от #16

  • 6 О МAЙН ГОТ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Важното да, не, са, свински":

    НА СВИНЯТА ВСИЧКО Е ХУБАВО ГОГАТО Е СГОТВЕНО КАКТО ТЯБВА😀😀😀И УШЕНЦА КАРАЧЕНЦА И ОПАШЛЕ А И ШКЕМБЕНЦЕ ЗА ЧОРБИЧКА И ПЪРЖОЛКА ЗА КОРЕМНА ОБИКОЛКА😀😀😀😀

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 за 1 приятел

    0 0 Отговор
    На картинката, какъв цвят е окото?
  • 9 Чук и Гек

    5 1 Отговор
    На Първия македонец едното око е било синьо, а другото зелено! Затова са такива опърничави!
  • 10 Потник

    1 2 Отговор
    Пълни глупости
  • 11 Въпрос

    3 0 Отговор
    А хората, които не са от бялата раса какви характери имат, защото при тях няма сини, зелени и сиви очи.
  • 12 О МAЙН ДЖИЗAC

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Върви на, майнинта си":

    СВИНЯТА Е ЧОВЕК КАТО МЕН И ТЕБ !!!ДОБЪР АПЕТИТ!!!

    Коментиран от #14

  • 13 Чики-Рики

    4 0 Отговор
    А за пъстри какво ще кажеш, Мария?!
  • 14 Добре свиня

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "О МAЙН ДЖИЗAC":

    На, какъв, език говориш...?!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Чакъров

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Чакърест езначи пъстърот турски, по скоро сиво, зелено, с други нюанси 😁😂😁
  • 17 хаберих

    0 1 Отговор
    Според мене краят на света ще настъпи, когато в мъжката баня влезе гола жена, а мъжете избягат с писъци!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 7788

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Брендилия":

    Да бе да, щом се налага сама да се хвалиш, явно не си от магнетичните жени, магнитът ти нещо е зациклил ако въобще е действал някога. Ама ти си се хвали сама...ако това ти вдига самочувствието.
  • 20 Тъп

    2 0 Отговор
    От тази статия станах още по тъп