Last news in Fakti

10 Март, 2021 12:57 11 254 21

Нова СНИМКА на Арчи умили и изненада мрежата

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • арчи-
  • дете

Растящият Арчи прилича досущ на баща си Хари

Нова СНИМКА на Арчи умили и изненада мрежата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нови кадри на порасналия Арчи се появиха в профила на близка приятелка на Меган, която публично я защити срещу всички нападки, които се изсипаха върху Меган в последно време. Момченцето расте и сега е с червена, къдрава коса, досущ като баща си, пише woman.bg.

На снимките освен седмият в наследствената линия на британския трон правнук на кралица Елизабет II се вижда и бременната със сестричката му майка.

Интервюто на двойката, която се отказа от кралските си привилегии и отговорности, се превърна в най-обсъжданата тема през последните дни. Пред камерата принцът и американската му съпруга направиха шокиращи разкрития, като обвиниха кралския двор в расизъм и хладнокръвие.

Меган не скри и един дълбоко личен момент, а именно, че е била на ръба на самоубийство, докато е носила в утробата си Арчи, след като е станала свидетел на разговор с членове на кралската фамилия за това какъв ще бъде цветът на кожата на тогава все още нероденото ѝ бебе.

Меган Маркъл и принц Хари също споделиха мил момент от семейното си ежедневие, което те прекарват в компанията на първородния им син.

Към края на скандалното им интервю пред Опра Уинфри, което раздели британците на два полюса, щастливите родители споделиха личен клип на вече порасналия Арчи. На него малчуганът, който на 6 май ще навърши 2 години, играе на плажа с двете им кучета - Гай и Пула.

На черно-бялото видео детето, облечено в плетена жилетка и панталон, тича по брега и се радва с пълно гърло на компанията на домашните семейни любимци. В кадрите се появява и гордата мама Меган, която за удобство и комфорт е заложила на спортно елегантния стил, съставен от клин, тъмен суичър, бели кецове и бейзболна шапка.

По време на разговора си с Опра херцозите на Съсекс разкриха очарователни подробности за това как синът им се адаптира към новия им живот в Монтесито, Калифорния, както и симпатични детайли от детския речник речник на обаятелния мъник.

„Той се учи толкова бързо... през последните няколко седмици повтаряше „хидрат“, което е толкова смешно“, каза Меган, разказвайки за първите думи на сина си.

„И винаги когато някой напусне къщата, той казва „Карайте внимателно!“, добави Хари.

Гордият татко разкри от своя страна, че една такава голяма промяна в живота му, и то в период на пандемия, е истинско предизвикателство за него, но и че е щастлив от това, че се е осмелил тази огромна стъпка. Той не скри също така, че се наслаждава с всичките си сетива на пространството, безопасността и спокойствието, които новият му дом в САЩ осигурява за него и семейството му.

„Тази година беше луда за всички, но да имам пространство на открито, където да мога да се разхождам с Арчи, да си правим семейни разходки, както и с кучетата и да ходим на походи или на плаж, който е толкова близо, всички тези неща са... най-важното за мен.“


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гимзо

    29 3 Отговор
    Абе Факти кво ни занимавате с тези боклуци бе?

    Коментиран от #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 сектант

    9 1 Отговор
    Местя го от умиление.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Behemoth

    11 4 Отговор
    Ми то бяло ама носи черни гени и може да има черни деца или унуки.....това че е случвало бели родители ,църно бебе....хахах....

    Коментиран от #13

  • 10 Доктора

    10 1 Отговор
    На Арчи децата ще бъдат негра,дори жена му да е бяла.Гена се предава през поколение.
  • 11 умилен и изненадан

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гимзо":

    Нормално е при новоколониалният ни манталитет, да се възхищаваме и обсъждаме отрочето на синята кръв и лилавите венци. Олекна ми, като разбрах, че Арчи ще е красавец, като цялата наследственна линия.
  • 12 Диверсант

    9 1 Отговор
    Ох, и днес сигански сериал. А рижавото лице не е принц от доста време. Обикновен безработен английски емигрант в Америка и се казва Хари Карлов 😁😁😁
  • 13 Платон

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Behemoth":

    Tо до тогаз се не знае.Може пък да вземе некоя кат Серена Уилямс.
    Ако се е метнал на баща му, да харесва тъмнокожи.
  • 14 Нищо

    11 0 Отговор
    В търтеите не ни "умилва" и стига ни ги натрапвали. Грозно се държат и са манипулатори и лицемери, от най-меркантилен низш вид.

    Коментиран от #15

  • 15 Диверсант

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Нищо":

    Могат да участват в конкурс с Грета Тумберг и Нахалния за приза СВЕТОВЕН АНТИПАТ
  • 16 Анонимен

    9 1 Отговор
    Като се има впредвид, че тъмната кожа е доминантен признак, не е зле да се направи днк анализ за бащинство или може би майчинство.
  • 17 Радвам се, че журналиста каза така

    4 1 Отговор
    За този нахален,, пришълец,, така, мразят хората, които казват истината в очите, бих го поздравил, лично,,, майката,, била добра, не искала да живее по кралските закони, като не харесваш Чарлз, защо се жениш за него, айде кралицата, пак виновна, и тук налице както винаги от низините та до,, върха,,,, похот,, и,, разврат,, дайте да и видим,, гюбека,,, че е много,, красиф,,....!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Някой

    3 1 Отговор
    Детето не прилича на баща си, а на себе си и ще е тъмно, няма как иначе. Генът от Африка ще се прояви в един момент.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.