Last news in Fakti

12 Март, 2021 22:30 8 541 10

Мъжете от тези зодии са особено опасни

  • опасност-
  • мъж-
  • опасен-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • астрология

Дами, внимавайте с представителите на тези зодиакални знаци

Мъжете от тези зодии са особено опасни - 1
Снимка: Shutterstock

Всички сме се убеждавали поне веднъж с живота, че не всички зодии са светци. Някои от тях са истински страшилища и трябва много да внимавате. Има мъже с изключително тежки характери, които лесно избухват и стават неконтролируеми, когато си изпуснат нервите. Мъжете представители на тези зодии крият тъмни черти в своя характер и по възможност избягвайте контакти с тях.

Скорпион

Безспорно най-тежкият характер от всички зодии е Скорпионът. Него не го интересува чуждото мнение и прави това, което сметне за добре. Без значение от последиците и щетите, които би могъл да нанесе на околните. Астролозите предупреждават, че отношенията със Скорпион винаги са тежки и за да ги запазите трябва да правите сериозни компромиси със себе си.

Овен

Овните обичат конфликта и целенасочено го търсят. Думите са най-силното им оръжие и могат да сринат човек със земята само за секунди. Не им пука какво мислят хората за тях и вярват, че винаги са прави. Те са безгрешни и се вбесяват, когато някой се опита да ги поучава.

Лъв

Тяхното его им пречи да виждат нещата такива, каквито са. Вярват, че са най-добрите и гледат отвисоко. Държат се надменно и пренебрежително. Дори целият свят да им казва, че грешат - те продължават да държат на своето. Инатливи са до болка и няма сила, която да ги накара да направят нещо, което не искат. Обичат да действат напук и не приемат НЕ за отговор.

Близнаци

Двулични до болка. В момента, в който им обърнете гръб, ще чуете в далечината как шушукат по ваш адрес. Никога няма да ви кажат това, което наистина мислят за вас в очите. Освен това са дребнави и цепят стотинката на две. Не обичат да правят подаръци без причина, а само, когато се налага и винаги гледат да минат тънко.

Телец

Не обичат да се задържат на едно място и в никакъв случай не са по дългите връзки. Ако има възможност ще изневери без грам съвест. Романтични са по душа, но бързо губят интерес. Бунтари по душа и трудно си държат езика зад зъбите. Разбират от всичко и обичат да спорят. Трудно се съгласяват с чуждото мнение и винаги има какво да добавят към него. Никога не оставят нещата така и държат последната дума да бъде тяхна.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Християн

    34 9 Отговор
    Един здрав бой с винкело и стават писани.
  • 2 Един човек

    13 1 Отговор
    Явно не отговарям на моята зодия...

    Коментиран от #7

  • 3 нтттххггжжэф

    23 2 Отговор
    Близнаци са Петър Стоянов, Румен Радев, Бойко Борисов, Симеон Сакскобургов, Навални, Цецка Цачева,

    Коментиран от #10

  • 4 На кой бой...?

    1 1 Отговор
    На бабата или дядото, опасни са,, ама пред занаятчийките са като л......миризливи....!
  • 5 РАДИО ЕЛТО

    17 2 Отговор
    ИВАН ТЕРЗИЕВ откривателя на КОСТА ЦОНЕВ ПОЧИНА В САМОТА В СТАРЧЕСКИЯ ДОМ ЗАХАРНА ФАБРИКА
    ДЪРЖАВАТА
    е абдикирала от
    културата БОГ да го прости
    ЧОВЕКА
  • 6 Скорпион

    11 0 Отговор
    Когато чуждото мнение не струва какво да те интересува от него? Не е логично грешното мнение да е водещо!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лъвът

    8 4 Отговор
    Че какво лошо има в това "Инатливи са до болка и няма сила, която да ги накара да направят нещо, което не искат. Обичат да действат напук и не приемат НЕ за отговор." ?
  • 9 Математика

    9 0 Отговор
    Като извадиш от уравнението ГЕРБ остава само доброто!
  • 10 Брендилия

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "нтттххггжжэф":

    Навални не е! Той е роден на 14.01.. Аз я помня тая дата от 1994 с доста лошо нещо се случи Белите Брези