Last news in Fakti

15 Март, 2021 14:32 9 229 5

Наум Шопов разстроен от раздялата с една голяма любов в живота му

  • наум шопов-
  • откраднат живот-
  • сериал-
  • излъчване-
  • актьор

Актьорът се съгласил да участва в сериала най-вече заради материалните облаги, но в последствие...

Сериалът "Откраднат живот" приключва окончателно и актьорите вече се сбогуваха един с друг. Най-разстроен от раздялата изглежда Наум Шопов-младши, който твърди, че изминалите 5 години са били най-хубавите в живота му. "Добих ценен опит и завързах контакти, които цял живот ще ми бъдат от полза. Намерих и много нови приятели", коментира екранният д-р Борис Тасев.

Наум сподели със сълзи на очи в кратък видеопклип, публикуван в социалната мрежа, че този период от живота му остава в миналото. Сериалът свършва и надежда за нови сезони в момента няма. "Бях само на 23 години, когато започнах да се снимам в поредицата. Обади ми се Любо Нейков да ме покани на кастинг. Първата ми реакция беше: "Не, благодаря!". Петата – също, но той беше сигурен, че мога да се справя. И ме убеди да отида на среща с Евтим Милошев", връща лентата на спомените Шопов.

На един от кастингите той се запознал с ерканната си партньорка Луиза Григорова, която в началото му се сторила доста надута. После обаче се сближили и много си допаднали. Tя му помогнала да се отпусне и да преодолее напрежението на снимачната площадка. Наум до последно се опасявал, че няма да се справи и даже бил готов да се откаже малко преди старта на сезона. Той обмислял да излъже, че е счупил крак, за да не отиде на първия си снимачен ден.

В крайна сметка младият Шопов се съгласил да участва в сериала най-вече заради материалните облаги. До този момент той все още взимал пари от родителите за джобни и това сериозно го потискало. С хонорарите си от снимките най-сетне си позволил да бъде самостоятелен, а от връхлетялата го внезапно слава извлякъл и още дивиденти.

Покрай хитовата поредица Наум се сдоби с широка популярност и събра близо 200 000 последователи в социалната мрежа. Активността в инстаграм му донесе сериозни приходи от реклами и той намери още едно поле за изява – стана инфлуенсър и започна да снима влогове с годеницата си Теа Минкова. Откакто са родители, офертите към тях от бебешки фирми валят като дъжд, а младото семейство трупа пачки в банковата си сметка. Рекламират памперси, детска козметика, дрехи, колички и какво ли още не. Минкова дори напусна работата си в банка, за да може да се посвети на инфлуенсърството. Мъжът ѝ пък си купи професионална камера, с която заснема видеоклипове за Ютюб. Каналът им е озаглавен "Теа и Наум" и в него двойката показва моменти от ежедневието си и отговаря на почитателски въпроси.

Шопов не уточнява дали възнамерява да се върне към медицината, която заряза, за да се снима в "Откраднат живот". Той твърди, че не му оставало свободно време и затова не успял да завърши специализацията си. Младият лекар и актьор искаше да се занимава с пластична хирургия, но тези амбициозни планове остави за далечното бъдеще.

"Времето просто не ми стига. Не съм се отказал, но засега медицината минава на заден план", споделял е Наум.

Наследникът на артистичната фамилия Шопови уж приемаше актьорството само като хоби и странична дейност, а за докторската професия казваше, че е неговото призвание, но колелото се звъртя и нещата се обърнаха. Покрай социалните мрежи и телевизията екранният д-р Борис Тасев съвсем изостави медицината, която неотдавна беше негов основен приоритет. Той работеше като доброволец в "Пирогов" в отделението по изгаряния, но явно натоварването в един момент му е дошло в повече.

Дали Наум ще се върне към лекарската професия, предстои да разберем. Сега, когато снимките на "Откраднат живот" приключиха, време няма да му липсва, та е напълно възможно да завърши специализацията си по пластична хирургия и да стане конкуренция на д-р Ангел Енчев, пише таблоидът "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    13 2 Отговор
    Бре,сецнах се, да не си е продал мерцедеса,дето си го купи от хонорарите.А то му се усладило да го играе актьор и да взима пари за нищо. Е как няма да му е мъчно.
  • 3 Правилно

    9 2 Отговор
    е решил медицината да мине на заден план, че като гледам какъв актьор е , не ми се мисли какъв лекар ще бъде...
  • 4 Бронхилда

    4 0 Отговор
    Личи си, че не е професионален актьор. Не му се отдава актьорството. Много е фалшив в играта. Я да си продължи сериозно с медицината! Може би тя е професията за него!
  • 5 Асан

    2 0 Отговор
    Доктор - инфлуенсър не съм виждал :)))))