Last news in Fakti

15 Март, 2021 12:57 9 689 4

Наша тв легенда ослепя с едното око

  • мария янакиева-
  • зрение-
  • загуба-
  • слепота

Говорителката изгубила половината си зрение след операция

Мария Янакиева загуби половината си зрение. Легендарната говорителка на БНТ ослепя с едното си око след операция. При хирургичната интервенция ѝ беше поставена леща, но вместо положението да се подобри, то се влоши.

„Направихме интервенцията, мина известно време и се оказа, че не виждам с въпросното око. Личната ми лекарка ми препоръча специалист, при когото да отида. Сега го посещавам редовно да ми мери очното налягане. Внуците пък ми изпратиха лекарства от Австрия и Франция, които помагат да се овлажнява окото. За едно съм категорична - че няма да отида втори път при същия доктор, който ми постави лещата. Засега не смятам и да се подлагам отново на операция при когото и да било”, сподели пред „Уикенд” бившата тв водеща.

И допълни, че преди дни ѝ гостувала приятелка, която нагостила с чорбица - телешко варено. Посетила я и фризьорката ѝ, за да я подстриже и боядиса.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    9 2 Отговор
    Това отдавна е рутинна операция.Не се изисква суперхирург. Или е изтеглила късата клечка, или по- вероятно е закъсняла с операцията.
  • 2 селтак

    3 7 Отговор
    Или се е ваксинирала!
  • 3 възпитаник

    9 0 Отговор
    ако доктора е Тасков от Търговище не ходете с баща ми се случи същото знаеше,че е с глаукома и го оперира взе му само 700лв. 2012г.
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор
    Марийче, късно рожбе си проумяла същността на тъй нареченото "ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ"...