16 Март, 2021 13:57 2 034 5

Децата на Уилям и Кейт написаха трогателни писма до Даяна (СНИМКИ)

  • принцеса даяна-
  • принц уилям-
  • деца-
  • внуци-
  • ден на майката

Британците отбелязаха деня на майката

Децата на Уилям и Кейт написаха трогателни писма до Даяна (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

На 14 март британските семейства отбелязват Деня на майката и това е много важен и специален ден за жителите на Острова. По този повод децата на Уилям и Кейт посветиха свои писма и рисунки на покойната си баба - принцеса Даяна, пише life.dir.bg.

Произведенията на Шарлот, Джордж и Луи бяха публикувани в официалната страница на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Инстаграм.

Джордж и Шарлот са написали писма до баба си - принцеса Даяна, която те за съжаление не са виждали и не познават лично. Но 5-годишната Шарлот е споменала в своето писмо, че Даяна много липсва на нейния баща принц Уилям. И двамата с Джордж, който е на 7 години, пишат, че много обичат Даяна.

Първото писмо е от 7-годишният Джордж, който е написал:

"Скъпа бабо Даяна, честит, честит Ден на майката. Много те обичам и винаги мисля за теб. Изпращам ти много любов. Джордж (целувки)". Посланието му е придружено и от рисунка на залез, дървета и птици в небето.

Второто писмо от Шарлот гласи:

"Скъпа бабо Даяна, мисля си за теб в Деня на майката. Обичам те много! На татко му липсваш. С много обич, Шарлот".

Най-малкият принц Луи, който е на 2 години, е направил колаж за Деня на майката, посветен на Даяна.

Децата са участвали и в приготвянето на вкусна торта за празника, заедно с майка си Кейт и другата си баба - Карол Мидълтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    2 1 Отговор
    Кой принцът и коя принцесата? Мен ми бият на братя.
  • 2 сара

    3 2 Отговор
    Празникът е чудесен, но това с писмата до Даяна...леко смущаващо.
  • 3 Ивайло

    2 2 Отговор
    Ще има да чакат от умрел писмо!!! ;)))
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    БРАТ И СНАХА СЪУЧАСТНИЦИ В ТОРМОЗА - НА НАЙ БЛИЗКИТЕ СИ РОДНИНИ ПРИ ---РОЯЛИСТКО -НЕРОЯЛИСТКАТА САГА !!! МОНАРХИЗМЪТ Е РЕЛИГИОЗНА ИЗГЪЗИЦА - ПРОДУКТ НА ЕВРЕЙСКАТА- ХРИСТИЯНСКО -МЮСЮЛМАНСКА ИЗМИШЛЬОТИНА !!! НО -ИМА И ИЗМИШЛЬОТИНА БУДИЗЪМ- ШИНТОИЗЪМ - И РЕД ДРУГИ--- КРЕТЕНИЗМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 до умрял писмо

    0 0 Отговор
    ама татко и мама е трябвало да добавят Даяна да прости на свекърва си че я очистиха службите