Last news in Fakti

17 Март, 2021 14:28 3 321 10

И Мишел Обама коментира Меган Маркъл

  • мишел обама-
  • меган маркъл-
  • интервю-
  • расизъм-
  • британско кралско семейство-
  • семейство-
  • скандал

В интервюто с Опра актрисата обвини в расизъм човек от кралското семейство

И Мишел Обама коментира Меган Маркъл  - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Мишел Обама каза, че разкритото от Меган Маркъл относно опасенията на човек от британското кралско семейство за възможността кожата на сина ѝ да е тъмна, е сърцераздирателно, съобщава Ройтерс.

Бившата първа дама на САЩ се надява преживяното от Меган да е урок за целия свят.

Меган и съпругът ѝ принц Хари обвиниха в расизъм човек от кралското семейство, без да уточняват кой е, както и хората от двореца, че са пренебрегнали молбите ѝ за помощ, когато е мислела за самоубийство.

Интервюто на Опра Уинфри с Меган и Хари предизвика най-лошата криза за британското кралско семейство след смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

На въпроса какво мисли за разкритото от Меган за отношението към цвета на кожата на сина ѝ, Мишел Обама каза пред Ен Би Си нюз: "Мисля, че беше сърцераздирателно да чуем, че тя се е чувствала така в собственото си семейство - собственото ѝ семейство е мислело за нея като за различна. Както съм казвала и преди, расата не е ново понятие в този свят за цветнокожите, затова не беше напълно изненадващо да чуем за чувствата ѝ, те да бъдат изречени с думи".

"Това, за което се надявам, и това, за което мисля, е че на първо място това е семейство. Моля се да има прошка и възстановяване за тях, така че те да използват това като нещо, от което да се поучим."Кралица Елизабет каза миналата седмица, че кралските особи са натъжени от на внука ѝ Хари и съпругата му и обеща разкритията за расистката забележка да бъдат разгледани в семеен кръг.

По-големият брат на Хари - принц Уилям отрече да им расизъм в британското кралско семейство.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    15 0 Отговор
    Какво прави капка катран в кацата !

    Коментиран от #10

  • 2 J Y Moineau

    17 0 Отговор
    Айде стига глупости! Меган Меркъл казала!!! А като го е казала дали е вярно, или е опит за "трупане на лайкове". Агенция "Една жена каза"
  • 3 Странно

    6 0 Отговор
    Между две такива,, убавици,, какъв разговор може да има, едната веща в,, лъжите, и нз другаде къде, другата, лежаща на известността на ,, хаваеца,,.... или там каквото беше....!
  • 4 Шамара

    12 0 Отговор
    Тая излезе голям боклук!

    Коментиран от #6

  • 5 Дори и като тези не искам да бъда

    8 1 Отговор
    Различния, цвят от естествения ме дразни..!
  • 6 Елвис

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Шамара":

    Не е тая, а е ТОЯ. Мишел Обама някога се е казвала Майкъл Левон Робинсон, преди смяната на пола. Не е просто мъжествена, а е жив мъж. Има дори една оцеляла снимка преди смяната на пола, която се върти из нета (и младия Барак е на нея). Мишо дори онова нещо си е запазил, защото на ислямиста Барак, който също е далеч, далеч от това, за което се представ, явно му харесва. В ютуб има клип как докато Мишо тснцува му се друсат...

    Колкото до децата, те не са на семейство Обама с които дори нямат прилика, а на близко семейство, което им ги е дало "под наем". Приликата между децата и другото семейство е налице.

    Проверете за себе си.
  • 7 РЗС

    6 0 Отговор
    Странно как бабата на Хари, не е чула за самоубийството на Мери, иначе да й е помогнала със сигурност
  • 8 Game over!

    8 0 Отговор
    Честно! Има много по-важни и належащи проблеми в света и въобще не ни занимавайте в вашите комплексарски глупости! Който не иска кожата на децата му да е... Да не се жени за...
  • 9 Демокрация

    5 0 Отговор
    Чудя се, как така в една държава, която претендира, че е най-демократичната в света, съпругата на бивш президент се възмущава от това, че в друга държава някой човек се е осмелил да каже на глас това, което мисли! Всеки, който е очаквал да му се роди дете или внуче предварително си е задавал въпроса на кого от двамата родители ще прилича то.
  • 10 Фолклор

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лорд Минчу":

    Или капка еди-какво-си в гърне с мед!