Last news in Fakti

19 Март, 2021 10:45 3 502 15

Жена обезглавила майка си, поискала от полицаите да я зашият

  • обезглави-
  • майка-
  • убийство-
  • престъпление-
  • австралия-
  • джесика камилери

Австралийката Джесика Камилери получи 21 години затвор за това жестоко престъпление

Жена обезглавила майка си, поискала от полицаите да я зашият - 1
Снимкa: Shutterstock

Журито призна 27-годишната Джесика Камилери, жителка на австралийския Сидни, виновна за непредумишлено убийство. Момичето обезглавило майка си Рита Камилери, изрязало очите, езика и ушите и ѝ нанесло над 100 прободни рани, като в процеса счупило шест кухненски ножа, пишат местните медии, цитирани от БЛИЦ. Както стана известно на 13 март, деянието ѝ е преквалифицирано като престъпление и сега ще влезе в затвора за 21 години.

27-годишната Джесика не се призна за виновна за убийството на майка си по време на процеса, когато даде показания на 20 юли 2019 г. Съдебните психиатри по същото време заявиха, че нападението е причинено от умствена изостаналост и аутистично разстройство.

Жена обезглавила майка си, поискала от полицаите да я зашият

В съда австралийката заяви, че непрекъснато е гледала филми на ужасите и е имала осем части от "Тексаското клане с верижен трион" и пет части от Jeepers Creepers в своята видео колекция. В един от разпитите тя потвърждава пред полицията, че е измислила идеята да обезглави майка си по начин, зает „от филмите“, които постоянно е гледала.

Съдът установи, че убийството е извършено в пристъп на ярост. Джесика научила, че майка ѝ планира да я върне в психиатричната болница. След това хванала майка си за косата и я завлякла в кухнята, където я наръгала с нож за месо. След това отсякла главата ѝ.

Джесика изнесла главата от къщата, която се намирала в района на Сен Клер, и я положила на пешеходната пътека. Тогава тя се обадила в полицията. Казала на полицаите, че би искала да зашие отново главата на майката. „Ето, главата на майка ми е върху бетона. Можете ли да я съживите, ако тя няма глава? “, попитала Джесика полицаите.

Пристигналите на местопрестъплението полицаи били шокирани от видяното и жестокостта, с която убийцата се е разправила с майка си.

Междувременно във фантастичната сага Jeepers Creepers главният герой, извънземно същество под формата на прилеп, отрязва езиците и вади очите на своите човешки жертви. Възможно е психично болното момиче наистина да е гледало прекалено много филми на ужасите. Но, както каза по-голямата ѝ сестра Кристи Ториси по време на процеса, престъплението на Джесика не може да бъде оправдано от хобито ѝ да гледа страшни филми.

„Тя я уби, сякаш майка ни беше нищо, и всичко това поради пристъп на гняв“, каза по-голямата дъщеря. "Сърцето ми изпитва невероятна болка всеки ден. Не бих пожелала това и на врага си."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    20 2 Отговор
    Вие нормални ли сте да слагате тази снимка за чело на новината?
  • 2 Ивайло

    31 0 Отговор
    Отсякла й главата, обезобразила я и я ръгала 100 пъти!!! Какво непредумишлено убийство е това??? не ми се мисли какво трябва да направиш, за да го класифицират като умишлено убийство!!! А иначе тая си е директно за електрическия стол или инжекцията - такива изверги не заслужават да живеят!!!
  • 3 РАДИО ЕЛТО

    11 2 Отговор
    изр,дка чудовище психопатка садистка майцеубиица

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бен Хур

    14 0 Отговор
    Само за дебилната физиономия още 20 години..
  • 7 baba meca

    6 0 Отговор
    Изтриха ми 2 коментара на английски в които казвах направено отвъд океана с любов за Австралия!
  • 8 Ха ха ха ха ха ха

    7 0 Отговор
    5 части от Jeepers Creepers ?
    Ама те са само 3 🤣🤣🤣
    Явно 5 звучи по фатално.

    Коментиран от #15

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 8 Отговор
    Най-обикновена социалистка.

    Коментиран от #10, #13

  • 10 сила

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    електорат на Тиквата,поклонник на Хелуин....
  • 11 Наложително е

    10 0 Отговор
    Затова трябва много внимателно да се преразгледат законите, обосноваващи отношението към психично болните хора. На свобода са твърде голям брой от онези от тях, които в даден момент могат да станат много опасни и за себе си, и за околните.
    Такива трябва завинаги да са изолирани в здравни заведения.
    После следва въпросът дали държавата може да си позволи да отглежда до живот такъв голям брой болни?
    И още един, много деликатен въпрос, който обаче трябва да се реши безкомпромисно - редно ли е да НЕ бъдат стерилизирани онези болни от тази група, чиито заболявания се предават по наследство?
    След като се формулират разумни закони в тази област, те да станат задължителни за всички държави. ООН да се погрижи за това. Има механизми, чрез които и най-опърничавото правителство може да бъде заставено да действа разумно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 цербер

    5 0 Отговор
    Ако беше в България,щяха да й дадат условна присъда и след два месеца домашен арест. После щяха да я обявят за свободна,защото е невменяема. Та така.
  • 15 Джангър Джендем Джендъров

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Лошо е преведено. Четох статията на английски. Не са части, а екземпляри.