Last news in Fakti

23 Март, 2021 15:26 2 958 3

Майката на Ники Минаж иска 150 млн. за смъртта на съпруга си

  • ники минаж-
  • майка-
  • баща-
  • инцидент-
  • катастрофа-
  • смърт

Бащата на рапърката бе блъснат с кола, след което виновникът избягал от произшествието

Майката на Ники Минаж иска 150 млн. за смъртта на съпруга си  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Майката на Ники Минаж е подала иск за 150 милиона долара срещу мъжа, обвинен за смъртта при катастрофа на бащата на рапърката миналия месец, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Агенцията цитира адвоката на Карол Мараж, майка на рапърката. Чарлз Полевич, на 70 години, е обвинен, че е блъснал с автомобила си 64-годишния Робърт Мараж в Лонг Айлънд на 12 февруари и избягал, без да се обади на спешна помощ. Мараж издъхна в болница на следващия ден.

Полевич е арестуван на 17 февруари по обвинения, че е напуснал мястото на инцидента и за подправяне на доказателства. Той заяви, че е невинен и бе освободен под гаранция със заповед да не напуска щата Ню Йорк.

Карол Мараж е завела иска за обезщетение във Върховния съд на окръг Насау, щата Ню Йорк по-рано този месец.

"Полевич е бил не само безотговорен и небрежен, но и по-загрижен да избяга и да се скрие, отколкото да потърси помощ", написа в Инстаграм Бенджамин Кръмп, един от адвокатите на Карол Мараж.

Ники Минаж не е правила официално изявление във връзка със смъртта на баща си. Съпругата на жертвата Карол, която била разделена с Робърт Мараж, каза пред "Нюздей", че е "много, много, много щастлива" заради ареста на Полевич и че децата на Мараж "са удовлетворени", че заподозреният е задържан.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    11 0 Отговор
    Робърт Мараж може да стане най-скъпия нeгъp в историята :)
  • 2 Тра-ла-ла

    8 1 Отговор
    И аз искам 250 милиона за смъртта на комшията.

    Коментиран от #3

  • 3 Подигравай се,подигравай се...

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тра-ла-ла":

    Роднините на оня афроамериканец задушен и умъртвен от полицаите вече осъдиха и ще получат 21 млн долара.И тая ще си получи 150-те млн.Това е САЩ бре,а не дупката Бантускотия!!!