25 Март, 2021 13:55 7 376 3

Звезда от „Безмилостен град“ отказа роля в хитова поредица

  • актриса-
  • турция-
  • безмилостен град-
  • роля-
  • поредица

Актрисата не искала да се включва в продукция, чиято история е напреднала така

Пандемията направи живота на всички ни труден, но сякаш най-тежко засегнати са представителите на развлекателната индустрия. Снимки на филми се отлагат, премиери не се състоят, музикантите бавят новите си проекти и отменят концерти, парите са ограничени.

Именно в тази тежка обстановка актрисата Бахар Шахин, позната ни като Джерен от "Безмилостен град", си позволи да откаже роля и в хитова продукция. Става въпрос за роля в "Имало едно време в Чукурова". Актрисата обаче не пожелала да се присъедини, тъй като историята била напреднала, а тя трябвало да влезе в нея пост фактум, пише Дарик.

Припомняме, че актрисата не успя да влезе в снимките на "Добър семеен баща", тъй като през ноември се зарази с коронавирус. Така тя се разминава с две високобюджетни продукции само в рамките на половин година. По информация на медиите в съседна Турция Бахар мечтае за голяма, главна роля в чисто нова продукция.

Бахар Шахин е родена през 1997 г. в Анкара. Семейството ѝ се мести в Истанбул, когато тя е на 12 г. В училището, в което учи, се включва в театрален състав и така се разкрива талантът ѝ. В България става известна с ролята си на Мюге в "Моят живот". По-късно се снима в "Училищен патрул", но като че ли "Безмилостен град" ѝ носи най-голяма слава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    10 4 Отговор
    Добре,,, че,,, турците,, ни откъсват за, малко от,, всичко гнусно,, което ни заобикаля....!

    Коментиран от #2

  • 2 кукуруку

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    Съгласен съм напълно , но Събинчето за какво друго да пише!

    Коментиран от #3

  • 3 Пак си кукуруку

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "кукуруку":

    И да, не си съгласен, ко ме ентересува..!