25 Март, 2021 15:29 5 237 1

София Ричи и Скот Дисик скъсали заради Кортни Кардашян

  • 3-годишна връзка-
  • раздяла-
  • софия ричи-
  • скот дисик-
  • ким кардашиян

Двамата се разделиха след 3-годишна връзка

София Ричи и Скот Дисик скъсали заради Кортни Кардашян - 1
Снимка: shutterstock

В трейлър към финалния сезон на риалити предаването “Keeping Up With the Kardashians” Скот Дисик разкрива пред бившата си Кортни Кардашян защо той и София Ричи са скъсали.

Проблемът е бил именно близката връзка на Скот с Кортни. Двамата имат 3 деца – Мейсън на 11 г., Рейн – на 6 г. и Пенелъпи на 8 г.

“Мисля, че хората идват в нашите животи и смятат, че може би е по-лесно, отколкото си представят… да са с теб, или с мен. Но е много вярно, че ние идваме с доста багаж. И определено не е лесно, че ние се виждаме, работим заедно и сме приятели”, обяснява той в клип, публикуван от “E”.

ТВ водещият разкрива, че е казал, че децата винаги ще бъдат негов приоритет.

“Аз винаги съм бил ясен, че мой приоритет са децата ми и моят живот с тях. Дори съм казвал, че да се грижа за теб също е един от приоритетите ми”, коментира още Дисик.

Той разкрива, че мислил, че моделката иска Кортни напълно да изчезне от картинката. София му казала: “Не искам да те споделям с Кортни като гадже. Трябва да избереш – мен или Кортни”, обяснява той в трейлър.

“Осъзнах, че София е истински воин, но истината е, че всеки човек, който се среща с някого, ще се чувства пренебрегнат, когато гаджето му прекарва повече време с бившата си”, казва Скот Дисик на Кортни Кардашян.

Преди време източник на “Us Weekly” сподели, че Скот винаги ще е влюбен в Кортни и София Ричи трябвало да се изправя срещу това постоянно.

София и Скот бяха заедно около 3 години, но се разделиха през пролетта на 2020 г. Кардашян пък сега има връзка с барабаниста на Blink-182 – Травис Баркър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То винаги по ДК,

    2 0 Отговор
    Прави по голямата беля....!