28 Март, 2021 11:07 22 901 27

Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок по bTV

  • златимир йочев-
  • btv-
  • водещ-
  • сутрешен блок-
  • личен живот

Още в студентските години Златимир се среща със своя бъдещ шеф Антон Хекимян

Тежка трагедия бележи живота на новия водещ на сутрешния блок по bTV – Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимян остава без баща в ученическите си години и е отгледан от своите майка и сестра, твърди седмичникът "Ретро".

Журналистът губи татко си в зловеща катастрофа, която се случва в Либия. По онова време цялото семейство живее в Триполи, където родителите на Златимир решават да заминат, за да потърсят по-добро бъдеще за децата си, подмамени от примера на хилядите българи, заминали на работа в арабската държава заради по-доброто заплащане.

Там се установяват добре, майка му бързо си намира работа, защото е акушерка по образование. Баща му пък се захваща със счетоводство. Златимир и сестра му учат в българското училище в Триполи, но щастливото им и безгрижно детство е помрачено от пътния инцидент, в който умира баща им. Тогава майка им взема решение да се приберат в България, а бъдещият журналист продължава образованието си в руска гимназия.

Повече от учението обаче, го вълнува футболът. Подгонва топката след успехите на националите ни в САЩ през 1994 година. Тренира професионално и отдадено, но не е забелязан от големите отбори. Така ентусиазмът му секнал и решил да се върне към образованието. Журналистиката в Софийския университет била първият му избор.

Приемат го със страхотен успех под номер 5 в списъка с кандидат-студенти. За да пробие в СУ, пътува всяка седмица от родното си Хасково до София в продължение на цяла година, посещавайки частни уроци. В крайна сметка става почти първенец на випуска и завършва с шестица.

Още в студентските години Златимир се среща със своя бъдещ шеф Антон Хекимян. Тогава Тони е с година по-голям от него и е по-напред с материала, но все пак се случвало да имат общи лекции по някои дисциплини. Имат добро познанство, но пътищата им се разделят. Хекимян от студент си проправя път в bTV, а Йочев сменя цели 5 телевизии, докато се добере до неговия стол.

В тв бранша вече тръгна слух, че за новата позиция на Златимир са ходатайствали и Антон, и съпругата на Йочев – Марина Цекова, която пък преди няколко месеца направи трансфер от Нова телевизия в bTV и стана водещ на обедните и късните новинарски емисии.

Техни колеги подозират, че от ревност двамата искали да делят едно и също работно място, за да могат да се следят. Това обаче не се случвало, тъй като Златимир и Марина ходели в нюзрума в съвсем различен часови диапазон и изобщо не се засичали. Красивата Цекова обаче определено ще има поводи за ревност, тъй като любимият ѝ си партнира всекидневно в ефир с хубавицата Биляна Гавазова, с която прекарват и часове заедно в разговори след работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Както

    47 1 Отговор
    Хиляди други деца но не правите новина от това

    Коментиран от #12

  • 2 Азззззззззз

    49 4 Отговор
    БТВ, НОВА, БНТ са телевизии контролирани от Глобалистите и ползвани за пропаганда и дезинформация.
  • 3 VovИ

    49 1 Отговор
    Насълзих се. Човекът си е добре, но редакционната политика на БТВ е трагична. Хекимянчо е подлога и изключително неприятна личност. А за късокраката и антипатична Билянка, супер е. Сигурна и тази статийка е платена.
  • 4 Ангел

    47 2 Отговор
    Голяма красавица е Гавазова, точно като табуретка
  • 5 С.С

    27 2 Отговор
    Нищо чудно-bTV е развъдник на любовни и клюкарски истории. Щом този набеден водещ-Златимир, свикне с колектива и работата си, може и да се поогледа за някоя бърза афера с напориста репортерка. Или синоптичка. Или пък някоя друга водеща да го "тества" как е в други дисциплини.
  • 6 Още един българин

    42 1 Отговор
    Каква е тази кифленска статия, стил латино сапунка накрая
  • 7 сила

    30 9 Отговор
    ТОЯ ОТ ХАСКОВО,ОНЯ ОТ СТАРА ЗАГОРА,НЕЗНАМ СИ КОЙ ОТ ЗЛАТОГРАД ИЛИ РУСЕ......после защо няма обективна журналистика обяснявам.....провинциалистите са готови на АБСОЛЮТНО БСИЧКИ КОМПРОМИСИ само и само да останат в заветната София,това е простата истина за така наречените журналисти по официалните медии

    Коментиран от #13

  • 8 Шегичка

    26 2 Отговор
    Билянчето я взеха от нивата, береше тютюн. Политкоректна е обаче
  • 9 Брех

    13 3 Отговор
    Един човек да го хареса тоз водещ, освен Цекова...!
  • 10 Май всичко пак е с връзки

    16 2 Отговор
    Има много обикновени хора с такава съдба...и са постигнали даже повече.Нима ако не си приятел на Хекимян не може да заемаш такъв пост в Втв...А същият Хекимян изгони водещата с него когато тя роди
    ..и стана единствен водещ на тази сутрин...а тази Цекова е толкова грубо противна...тя май обича само себе си ???ревност завист злоба и некадърност това ли ще бъде определящо в новата стара Бтв...?????жалко но има и др.телевизии слава Богу.!!!
  • 11 възмутен

    16 0 Отговор
    По лигаво и противно същество от Гавазова няма. Тя непрекъснато се хили, независимо каква е темата на разговор. Поканила участник в телевизията по даден въпрос, говори повече от него, защо каниш специалист, след като ти знаеш повече. Стана още по непоносима след като Хекимян се оттегли. До кога ще ни мъчат подобни същества. Започнах да не гледам БТВ а разбирам, че и други за като мен. заради такива като нея "щатни" за всичко, като Кадиев, Еврото и т.н.

    Коментиран от #19

  • 12 Бати новината

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Както":

    Болни новини!
    Какво им става на тези журналисти ,
    , явно няма
    нищо хубаво за писане , относно изборите
    и започват да съченяват,
    постни теми на скучни разговори?
  • 13 От провинцията

    8 7 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    Много надценяваш София! Не ми пука за вас бе шопчета!
  • 14 Жив да го

    10 2 Отговор
    ожалиш! Кои се уреждаха на времето,за Либия??? По дъртите знаем!! Предимно комунистическите мекерета! И как па у тия всичките телевизии няма двама без роднинска връзка??????? Явно другите са "некадърни"???

    Коментиран от #16

  • 15 Шердан Българов

    6 0 Отговор
    Боли ме шмайзера за това ч и ч к о в о ч е р в е н т и к в е н и ч е!
  • 16 Гад

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "Жив да го":

    Абсолютно си прав. Щях да падна от смях катопрочетох "майка му бързо си намира работа, защото е акушерка". "Баща му се захванал със счетоводство".Ква работа си е намерила там тя бре, с какъв ч*п се е захванал той. Работата се уреждаше от България още, и държавата прибираше над 50% от реалната им заплата. То да не е като сега да отидеш където искаш да миеш чинии или да береш ягоди. Жив да не бях, да чета подобни простотии.
  • 17 Toko

    5 1 Отговор
    А ! Ле Ле колко се разтроих!!! направо съм портесен . Колко мъка има в Божков ТВ . Шумов ти ме потресе !
  • 18 дядо Йоцо гледа

    11 1 Отговор
    От кога Биляна Гавазова стана хубавица, че не сещам?!

    Коментиран от #21

  • 19 ЧМ Варна

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "възмутен":

    Абсолютно точно!
  • 20 8888

    2 1 Отговор
    Сутрин преди работа БНТ няма досадни реклами и позитивни водещи
  • 21 Свиленски

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "дядо Йоцо гледа":

    откакто обръсна мустака
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 зрител

    5 0 Отговор
    най-големата му трагедия е че не става за водещ и не му местото в телевизията като ватман ще е по-полезен за обществото
  • 25 мишо

    2 0 Отговор
    САМО ИМЕТО БИЛЯНА Е ХУБАВО А ТЯ САМАТА МЕ ОТВРАЩАВА
  • 26 Анонимен

    1 2 Отговор
    Слушах го. Много готино си е момчето. Големи злобари и клюкари сте. Кви са тия глупости. Кой бил от Хасково, Стара Загора. И кво от това. По вашата логика би следвало на запад да не ги приемат на работа, щом са от България. Прими сте. Примирете се. И има ли местни софиянци. По живково се ги приемаха висше и се женеха за софиянки. Оставете арменчето, хасковлийчето. Красиви и възпитани младежи.
  • 27 Ангел

    3 0 Отговор
    Каква красавица е Гавазова ? Като табуретка е ,не пишете глупости.