Last news in Fakti

31 Март, 2021 11:25 2 261 7

Бионсе олекна с тоалети и чанти за 1 милион долара

  • бионсе-
  • бионсе нолс-
  • крадци-
  • дрехи-
  • аксесоари

Този месец дръзките обирджии успели два пъти да се промъкнат

Бионсе олекна с тоалети и чанти за 1 милион долара - 1
Снимка: shutterstock

Неизвестни ограбиха певицата Бионсе, като проникнаха в складовете на продуцентската ѝ компания Parkwood Entertainment в Лос Анджелис, съобщи сайтът TMZ, позовавайки се на полицейски източници. Размерът на щетите се оценява на повече от 1 милион долара, пише "Монитор".

Този месец дръзките обирджии успели два пъти да се промъкнат в складовите помещения, откъдето изнесли ценни вещи, в това число скъпи чанти и тоалети на певицата, както и имущество, принадлежащо на нейния стилист. С разследването се занимава полицията в Лос Анджелис, но засега не е задържан нито един заподозрян в кражбата.

Според експерти този "бизнес" тепърва ще се развива. Неотдавна жертва на такива крадци стана и Майли Сайръс, които отмъкнаха от складово пространство нейни дрехи, семейни снимки и сувенири.

По-рано през март Бионсе стана рекордьорка сред жените по брой спечелени музикални награди „Грами“. В актива на певицата са 28 грамофончета, които са символ на наградата. Така тя подобри рекорда на кънтри звездата Алисън Краус, която е с 27. Абсолютен шампион е диригентът Георг Шолти с 31.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    7 1 Отговор
    Само тази я мразя повече от Андреа
  • 2 Не е от махалата,

    1 0 Отговор
    Тя да, краде, има, жената, крадат я......!
  • 3 Честито

    5 1 Отговор
    Бълха я е ухапала. Ще изпее две-три песни, ще се снима в една-две фотосесии, ще дръпне малко джобни от Джей Зи и ще се възвърне финансово. При такива като нея-колкото повече имат, още повече искат. Абе, да е жива и здрава-това е важното, пари се губят-пари се печелят.

    Коментиран от #6

  • 4 Кой знае

    1 1 Отговор
    От какви юргани е започнала и брошки, пък да е жива, колко да, е жива, да не е лешояд и те умират.....!
  • 5 Циганката дърта

    1 1 Отговор
    И от Джей зи взе да, разбира, да наистина, младия циганин, са напраил с таз брада, да, прилича на, тоз., но истинския не пада, толкоз ниско.....!
  • 6 Вече в, Хаскю

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Честито":

    Няма, синжири, да, краднете на,,, буксир,, от братчедите си.... люш. чок катран мемек... 70 г катран...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.