Last news in Fakti

31 Март, 2021 12:56 2 924 12

Нина Добрев влиза в бизнеса с вино

  • вино-
  • бизнес-
  • компания-
  • нина добрев

Актрисата следва примера на много свои колеги, които имат свои странични бизнеси

Нина Добрев влиза в бизнеса с вино - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

И у нас, и в Холивуд е изключително популярно известните хора да се захващат със страничен бизнес. Така певци започват да произвеждат дрехи, модели да се занимават с козметика, а спортисти със сладкарски изделия, пише Дарик.

Изключително популярно сред холивудските знаменитости пък е да се прави алкохол. Така например Джордж Клуни и Скалата имат свои брандове за текила, Райън Рейнолдс - за джин, а Брад Пит - за вино розе. Сред тези имена вече е и това на българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев, която влезе във винарския бизнес.

С новината се похвали самата тя в социалните мрежи, като оповести и с кого ще си партнира. Става въпрос за актрисата Джулиан Хъф, с която са добри приятелки. Двете дами ще произвеждат вино в Напа, Калифорния - един от най-известните райони в света за производство на вино.



От публикацията на Нина Добрев става ясно, че двете работят по проекта отдавна. Виното ще има и някои особености - то ще е с ниски калории и без консерванти. И двете дами обичат спорта и решават да създадат вино, което няма да пречи на заниманията им и с което няма да им се налага да броят калории.

Цените на бутилките са приемливи за американския пазар - около 20 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецка Цачев

    16 1 Отговор
    Ако стане чалга певица, или играе в Борат 3 ще има по-голям успех.

    Коментиран от #9

  • 2 Търкан Дуду

    13 4 Отговор
    В бизнеса с порното няма ли да влиза?
  • 3 Гост

    9 1 Отговор
    Къде си е изгубила последната буква от фамилията . Или за по лесно изговаряне , че англо говорящите се запълват с нашите имена.
  • 4 Винарка

    5 0 Отговор
    Освен бизнеса с вино се занимава и с организацията на дарителски център по трансфузионна хематология.
  • 5 Добре, се е насочила

    6 1 Отговор
    Богата, жена, красива, млада умна.....!
  • 6 Българин в българия

    8 0 Отговор
    Дразнещо ухото, българска актриса с канадски паспорт! ДобреF, къде работи, къде плаща данъци, знае ли езика, мъжът и българин ли е, детето и как се казва и знае ли български език? Пишете нещо и за НЕуспелите българи в България. И те са хора!

    Коментиран от #10

  • 7 Орел

    6 0 Отговор
    Ако реши да пусне и ракия, ще и пратя линк за казан от Пазарджик. Най-добрите!!!
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Ето това е българка, на чиито успехи се радвам. Не като Бакалова.
  • 9 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цецка Цачев":

    Но не е продажна и за нея целта не оправдава средствата.
  • 10 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българин в българия":

    Нина Добрев още не е омъжена и няма деца. Всяка година си идва в България за няколко седмици. За разлика от някои родни "актриси", тя не опозорява родината си с пошли роли и скалъпени награди. В Дневниците на вампира дори успява да прокара сцена в средновековна България, само че не помня, дали не беше в годините, когато вече сме били поробени или преди това. В сцената Нина говори на български, заедно с актьори българи. В едно от предаванията наживо, за срещи с фенове, Нина говори на български с фенка от България и водещите остават впечатлени от красотата и звучността на езика ни, благодарение на красивата й дикция и мелодичен глас. Това момиче е допринесло много повече за славата и известността (в добрият смисъл), на България, отколкото всичките ни политици за последните 76 г, взети заедно. Че дори и от някои "актьори и актриси" в последните години.
  • 11 хаберих

    1 0 Отговор
    Много си е арна момата,да е жива и здрава! Гледах я на едно ревю,беше с къса сребриста рокля. Има хубави крака и сладко дупе.
  • 12 драгият зрител

    0 0 Отговор
    Кино, вино - все едно. Така казваха старите хора едно време, когато нямаше интернет, инфлуенсъри, блогъри-влогъри и т.н.