31 Март, 2021 17:30 10 926 12

Невролог: Направете веднага това при високо кръвно

  • високо кръвно-
  • съвети-
  • хипертония-
  • невролог

Според експерта има само един начин - да се подбират индивидуално лекарства и методите на лечение с лекар

Невролог: Направете веднага това при високо кръвно - 1
Снимка: shutterstock

Неврологът Павел Хорошев разказа какво да сe прави в случай на високо кръвно налягане.

Според експерта има само един начин - да се подбират индивидуално лекарства и методите на лечение с лекар.

Той отбеляза, че младите хора могат да се справят със смъкване на кръвното без лекарства. Той призова да не се използват универсални рецепти и съвети от други хора, тъй като това може да има обратен ефект.

"Ако е силен, млад, той може да понася тези симптоми. Няма универсална рецепта. Някои хора се чувстват слаби, други имат главоболие. Но конкретното средство за болка и дозировката му могат да имат различни ефекти", пише сайтът Zdrave.to.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    38 1 Отговор
    Ежедневно движение 10 000 крачки на ден и здравословно хранене на малки порции с плодове и зеленчуци, осесени ядки, кисело мляко, хидратиране с вода, с лимон и джинджифил, без захар и минимално количество сол, без меса, колбаси и хлябове. И кръвното се нормализира без лекарства.

    Коментиран от #3, #4, #11

  • 2 zzzz

    5 1 Отговор
    ку-ку-ку
  • 3 свежар

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    Да. Ама и гладен не се живее! Гаранция няма!
  • 4 Разсилен

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    Ако правя само по 10000 крачки на ден, ще ме уволнят. И не без месо, а без тлъсто месо. Съществото хомо сапиенс е хищник и срещу Господ не бива да се рита!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Вземате си котарак,мъжки и кръвното ви се нормализира!Може и женска ,но мъжките имат феромони и след време понеже Домът става техен те маркират навсякъде и това е достатъчно!не го кастрирате,защото е вредно и за него и за вас!Прото той маркира си леговището ,тоест къщата!женска също може ,но те се разгонват и ще ви....се оттели вола!Хапове за кръвно вземате дотогава докато ,правилния начин на живот ги Разреди до степен 1ден пиете 2 дни не през лятото,а през зимата един пиете един почивка!Коткитеусещат по добре от вас и лекарите Кръвния ток и ,ако имате проблем те ще ви пуснат кръв!!!Учете се,щото наближава04.04. и ще ви оставя ,който научил се изучил!

    Коментиран от #6

  • 6 Въпрос

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А ако ми дойде котка на оживен булевард да ми се търка в крака? Какво означава?

    Коментиран от #10

  • 7 1983г. Конгрес по ТКМ - София

    5 1 Отговор
    Единственото животно, което може да ви свали кръвното според 4000 годишната китайска медицина е малкото коте което се катери по голия ви гръб, след като са му накиснали лапите в сок от здравец, индрише и китайско гинко Билоба ( не му помня името на китайски). Забивайки ноктите, котето вкарва чистия сок точно на необходимата дълбочина, активизира имунната система и задейства механизъм за нормализиране на КН. Ефектът е поразителен. Изобщо - китайците са голяма работа в древната медицина!

    Коментиран от #8

  • 8 Викаш

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "1983г. Конгрес по ТКМ - София":

    Да не взимаме персиано-сирийци, а китайци? Така ли?
  • 9 Невролог

    1 0 Отговор
    При кръвно рядко помага, това, е една от трудните специалности,, цялостната мрежа от нерви и нервни окончания,, които са по цялото ни тяло свързани с пустия му мозък, разбира, се на някои им липсва такъв и прекъсване само на, един разклон от тази цяла мрежа, дори и Бог не може да, помогне, от всеки невролог и лекар не става, както и от всяка жена не може, да стане,, лека,,......
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    Значи ,че имате котарак в къщи и тя му изпраща хабер!Те така кореспондират!
  • 11 един от многото

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    Работата намирисва като онова магаре което тъкмо се научило да не яде и вземало , че умряло!
  • 12 Дедо1

    0 0 Отговор
    Деди обича руйно вино,ракия,обича да руча месо,обича и да слага месо