9 Април, 2021 07:00 7 891 0

Вашият хороскоп за днес, 09.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста работа чака днес Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 09.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели.

Телец

Проблеми, свързани с недвижима собственост или смяна на жилище ще бъдат причина за вашата умора и раздразнителност. Постарайте се да не изливайте гнева си върху близките.

Близнаци

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади.

Рак

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се чувствате спокойни, ако действате по правилата, консервативно, предвидимо, отговорно, но... едва ли всичко ще се случва според плановете ви. Бъдете креативни и готови да действате на мига.

Лъв

Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Дева

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените правилата, статуквото, йерархията, а за това ще ви е нужна огромна вътрешна сила. Започнете ли веднъж, няма спиране, така че - готови ли сте да рискувате, готови ли сте да пожертвате скуката и сивотата? Готови ли сте да Възкръснете?

Везни

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за толерантност, за християнски добродетели дори. Когато ви манипулират, дали всъщност вие не изнудвате другия емоционално. Ходите по много тънък лед, чувствата са като едно минно поле. Бъдете готови за спасителна акция.

Скорпион

Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да вършите онова, за което сте учили, но пък има толкова много неща, които знаете и можете да свършите. Свършете всички неща, които са отложени, посрещнете Великден на чисто.

Стрелец

Труден ден за любовните връзки днес, труден ден и за творческа изява. Опитайте да надскочите желанието за контрол, желанието да управлявате другите. И намерете сили да се усмихнете широко на света, той задължително ще ви отговори.

Козирог

Отношенията в семейството, у дома ви могат да прераснат в тиха семейна ненавист и то без видима причина. Намерете онова нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да правите заедно. Труден ден, но трансформиращ и освобождаващ вътрешна сила.

Водолей

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Риби

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание. Бихте могли да спечелите големи суми, но склонни ли сте да рискувате? Нуждата от сигурност и желанието за повече пари ще се сблъскат. Ако успеете да ги обедините в едно и действате с ясна цел, тогава финансовата ви сила ще е резултат на личната.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА