Last news in Fakti

2 Април, 2021 12:28 4 468 6

Дъщерята на Стив Ъруин показа първото си дете (СНИМКИ)

  • бебе-
  • стив ъруин-
  • ловец на крокодили-
  • войн на дивата природа-
  • бинди ъруин

22-годишната Бинди Ъруин стана майка преди дни

Дъщерята на известния като Ловеца на крокодили Стив Ъруин - Бинди Ъруин, стана майка за първи път преди няколко дни, а днес публикува снимки с новородената си дъщеричка по случай навършването на една седмица от живота ѝ.

"Нашата перфектна Грейс навърши седмица. Седмица, изпълнена с много гушкане и безкрайна любов" - написа Бинди в своя Instagram профил.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Бебето на Бинди и нейният съпруг Чандлър Пауъл се роди на 25 март и я кръстиха Грейс.

Бинди оповести, че е бременна през август миналата година с пост в социалната мрежа. Това се случи по-малко от 6 месеца след сватбата на момичето и нейния колега от зоопарка в Австралия, в който работят заедно, Чандлър Пауъл.

"Бебе войн на дивата природа 2021. Чандлър и аз сме горди да съобщим, че очакваме бебе. Чест е да споделим този важен момент с вас", гласеше постът на тогава бъдещата майка, допълвайки, че все още се намира в първия триместър от бременността.

Австралийският естественик и телевизионна звезда Стив Ъруин загина през 2006 година, когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Ловецът на крокодили загина на място. Тогава дъщеря му Бинди бе на 8 години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ската,

    3 6 Отговор
    Даде тема, точно.....!

    Коментиран от #2

  • 2 Странни родители

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ската,":

    Дъщерята прилича и на, двамата...!
  • 3 Морето

    18 1 Отговор
    Беше готин и забавен този Стив Ъруин. Гледах няколко предавания с него-напълно естествен беше в контакта си с животните.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Ти естествена, ли си леш

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Морето":

    В контакта, си...
  • 5 Барба Ганьос

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Морето":

    И какво му беше естественото. Постоянно подскаше нама натам и дърпаше разни змии и крокодили за опашките. Е на ската явно не му е харесало да го дърпат за опашката и ...
  • 6 Майката

    1 0 Отговор
    Наистина, е пример за дъщерята...!