Last news in Fakti

2 Април, 2021 18:56 14 029 11

Това са най-лицемерните зодии

  • лицемерие-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп

Представителите на тези 3 зодиакални знаци са изключително добри в манипулацията

Това са най-лицемерните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Най-ужасното чувство, което човек може да изпита, е и най-трудното за контролиране. Това е чувството на гняв, но то е особено опасно, ако е съчетано с негодувание. Някои хора в състояние на такъв ефект изобщо не се контролират и тяхната агресия не е в състояние да бъде удържана. Това ги прави дори опасни за околните.

Но има и такива, които са толкова лицемерни, че могат да заблудят всекиго, а накрая да изглеждат като хрисими ангелчета. Ето кои са трите най-опасно лицемерни зодии, посочва jenata.blitz.bg:

Овен
Овенът наистина става опасен щом го обладае гневът. Той изобщо не е в състояние да контролира емоциите си, а и не иска.

Овните винаги вярват, че не правят нищо лошо. Страшен е и фактът, че за да подпалите представителите на този зодиакален знак е достатъчна само една дума.

В същото време те знаят как да се оправдаят като се позовават на факта, че „всеки би направил това в тази ситуация“.

Близнаци

Повечето Близнаци не са склонни към нападение, но всички представители на този зодиакален знак са склонни към грозно, грубо и махленско поведение.

При нормални обстоятелства Близнаците са много хладнокръвни по природа, че дори изтънчени, понякога твърде коректни и любители на всичко красиво.

Те лесно успяват да ограничат всички емоции, които кипят в тях в един или друг момент. За да ги подлудите, трябва да сте наистина много нахални и/или безочливи, а в това малко хора успяват. Но ако това вече се е случило, тогава трябва да бягате, без да поглеждате назад. Близнаците имат феноменална памет и остър език - всичко това сече по-рязко от нож.

Близнаците интуитивно усещат слабостите в околните и ги сразяват именно с това – натискат врага си по най-слабото му и уязвимо място.

Всеки път след проблясък на агресия Близнаците дълго време се укоряват за своята скованост, невежество и грубост. Но следващия път ще направят същото, защото вътрешният им звяр не може да бъде удържан.

Козирог

Този зодиакален знак се характеризира с двойственост и специален лицемерен трик. Те няма да крещят, псуват или да раздават юмруци.

Техните методи са по-долни и сложни. Козирозите убиват хората с думи. Представителите на този зодиакален знак са отлични психолози и манипулатори. Затова при нужда те превръщат хората в марионетки, които са много умело контролирани.

Освен това техният гняв, скръб и негодувание няма да отшумят, докато не се насладят на възмездието изобилно. Интересното е, че Козирозите често се приравняват с енергийни вампири.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    35 4 Отговор
    Две от три Доган и Борисов.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Брендица

    14 4 Отговор
    Да, аз съм жена овен. Много отдавна една жена биоенерготерапевт ме научи как да се контролирам. Преди това..не ща да си спомням. Заради обидна дума и на бой налитах дори и с ясно съзнание, че не бих победила един мъж. Но го правех!
  • 4 Пропуснахте пияниците,, дева,, и,, телец

    19 3 Отговор
    Но все пак, всичко е строго индивидуално и слава на Бог...!
  • 5 Марадона

    23 1 Отговор
    НА МЪЖ КОЗИРОГ РЪКА НЕ СЕ ДАВА, НИТО СЪВЕТИ ЗАЩОТО ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА В ТВОЯ КОНТРА - САМО 2 ДУМИ - ЗДРАСТИ И ЧАО .

    Коментиран от #8

  • 6 А ма

    8 2 Отговор
    А ма ,а ма много глупости за глупак?+
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ROGOZOG

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Марадона":

    Чао Марадона!
  • 9 Анонимен

    4 0 Отговор
    За овена не съм съгласна. Католически Великден. Бъдете силни и не се огъвайте пред коронавируса...
  • 10 Мемфис

    6 1 Отговор
    Сабина....
    Много си далеч от истината!
    Зодия Овен и лицемерие!?!?
    Това е най- импулсивната зодия, която се характеризира с безразсъдство, но с лицемерие?
    Не пиши глупости, когато нещо не ти е ясно.
  • 11 Вие сте големи глупаци

    1 0 Отговор
    Овен.Да,може да излъже и да смачка,ако всички други опции са излишни ,но дотогава всички други зодии ще са му разказали играта с номера.Който го е писал,има един неврон в тиквата и той е повреден!