5 Април, 2021 08:32 5 410 8

Щастливо събитие засенчи изборите в созополско село

  • събитие-
  • предложение за брак-
  • созопол-
  • село

Жител на с. Зидарево направи предложение за брак на любимата си в избирателна секция

Вчера изборите за 45-о НС не бяха най-важното в созополското село Зидарово. Там едно щастливо събитие, което се случи в секционна избирателна комисия, на която са членове, успя да засенчи вота. Георги Вълев падна на колене и поиска ръката на любимата си Теодора. Свидетели на предложението за брак станаха и случайни избиратели, дошли да гласуват, предава "Флагман".

Щастливо събитие засенчи изборите в созополско село
Снимка: Флагман

Георги не го е планувал предварително, хрумнало му е спонтанно. В един момент излязъл за кратко, върнал се с един букет и паднал на колене пред любимата си. Изненадата шокирала приятно не само Теодора, но и останалите присъстващи, разказа председателят на СИК Христо Бардуков.

"Двамата са членове на комисията, която аз оглавявам. Георги изкара букет, обясни се в любов на Теди, каза ѝ, че много я обича, че умира за нея и иска да прекара остатъка от живота си с нея. Беше много вълнуващо за всички. Любовта и човещината са над политиката и мерзостта, коментираха бъдещото семейство Вълеви. Липсваше само присъствието на Наталия Симеонова от "Море от любов". Достатъчен бе куражът обаче, който аз и колегите им дадохме", каза Бардуков.

Георги и Теодора са заедно от 14 години. Запознали се в Бургас, откъдето са родом. Любовта им е пламнала още на първата им среща. Оттогава били неразделни.

"Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са заедно от 14 години, не са си променили отношенията един към друг, обичат се и уважават като в началото на връзката си", споделиха близки на Георги и Теди.

Въпреки вълнението от нестандартното предложение за брак, двамата вече са започнали с плановете за сватбата си. Двамата планират да се венчаят през юни.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    12 0 Отговор
    Тази новина заслужава международно признание
  • 2 Фин

    4 10 Отговор
    Тези са от ония 60% със затлъсяване. ...рискова група
  • 3 Венци

    15 1 Отговор
    Душата и любовта са вечни От личен опит брака ми е от 1984 и досега пак я обичам Нищо че е вече на 61 години Така биле дебели Аз като сьм плешив от 28 години Да се грьмна ли Да са живи и здрави и им желая само щастие

    Коментиран от #5

  • 4 Трудни работи

    7 2 Отговор
    Това идва само да потвърди, че по време на избори народа изтрещява тотално. :))
  • 5 Ееххх

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Венци":

    ... питай комшиите си 🤨 и те са щастливи! И те като мен
  • 6 Браво Парашке,

    2 0 Отговор
    Най сетне го намери.....!
  • 7 Българин

    6 0 Отговор
    Да са живи и здрави !
  • 8 Пак лъже, обратния,

    2 0 Отговор
    Вервайте му.....!