Last news in Fakti

6 Април, 2021 15:25 2 696 5

Как да определим "паричните зони" в жилището?

  • пари-
  • дом-
  • фън шуй-
  • парични зони-
  • приходи

Tази мистериозна област трябва да се намира се в югоизточната част на жилището

Как да определим "паричните зони" в жилището? - 1
Снимка: shutterstock

Последователите на учението Фън Шуй твърдят, че във всяко жилище има области, които са отговорни за благосъстоянието. Ако активирате циркулацията на паричната енергия, тогава финансовото състояние определено ще се подобри и всичко планирано ще се сбъдне.

Китайците вярват, че къщата е живо същество, с което се научават да си взаимодействат, в противен случай може да се отърве от неприятните членове на домакинството. Според теорията, жилищата са разделени на секции, всяка от които отговаря за определена област от живота.

Как да намерим място, което да отговаря за материалното благосъстояние

На първо място, трябва да откриете тази мистериозна област. Намира се в югоизточната част на жилището. Компас или смартфон с подобна функция ще ви помогне да определите посоката. Ако нямате полезна джаджа, застанете с гръб към входната врата. Най-далечният ляв ъгъл ще бъде желаното място за захранване.

Ето как трябва да организирате този кът.

Антиквариат
Отсега нататък в магическия ъгъл няма място за стари неща и ценни антики. Те отхвърлят добрата енергия и носят финансови затруднения.

Кош за боклук
Контейнерът за отпадъци в левия ъгъл напълно изключва благосъстоянието на собствениците на апартаменти.

Счупени неща
Те възпрепятстват циркулацията на паричните потоци. За да получите това, което искате, трябва спешно да се отървете от боклука.

Изсъхнали растения
Сухите и мъртви растения в югоизточната част на апартамента блокират финансовото поле на паричната зона.

Хладилник
Този домакински уред влияе на енергията на богатството с постоянните вибрации. Преместете го в друга зона и ако това не е възможно, поддържайте го чист и съхранявайте само здравословна храна в него.

Как да активираме паричния сектор?

Има много ритуали за събиране на пари според Фън Шуй.

Цветове
В тази философия за благоприятни цветове се считат черно, синьо, лилаво, зелено. Изберете един от тях и декорирайте зоната.

Дървета
Мечото грозде е страхотно, но не забравяйте да се грижите за него. Изсъхнало растение ще доведе до бедност.

Аквариум
Ако аквариумът е инсталиран в правилния сектор, това също привлича благополучие.

Вода
Водната стихия не само привлича енергията на просперитета, но и я предпазва от негативно влияние. За да направите това, достатъчно е да инсталирате съд с вода. Трябва да се сменя ежедневно, тъй като течността поглъща отрицателната енергия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Шиле

    6 2 Отговор
    В името на това учение няма ли печатна грешка?Вместо "Ш" не е ли "Х"?
  • 2 Бай Шиле

    12 2 Отговор
    Ако на масата в западния край на кухнята лежи договор за европейски пари по държавна поръчка : привлича благополучие в пъти повече от мечото грозде.
  • 3 Пълни глупоcти

    7 2 Отговор
    Пaричнaтa зонa cе нaричa портфейл и е тaм където cи ти. Зa дa имa циркулaция в тaзи зонa cе иcкa рaботa, но преди нея е caмоувaжението, което помaгa дa не рaботиш зa жълти cтотинки. Cъщо тaкa трябвa дa cе отделя време дa cе миcли, кaк дa cе изкaрaт още пaри, a ме дa cе хейти по форуми и чaтове.

    Коментиран от #4

  • 4 психиатър

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пълни глупоcти":

    Нещо като американската мечта,нали?Там е истината братиньо.
  • 5 Торбите не стигат, занаята,

    1 0 Отговор
    Може би, също.....!