Last news in Fakti

6 Април, 2021 16:25 4 184 13

Антония Петрова отбеляза рождения ден на сина си с... (СНИМКИ)

  • антония петрова-
  • антония петрова-батинкова-
  • бебе-
  • син-
  • рожден ден-
  • бебе бос-
  • фотосесия-
  • благовест

Малкият Благовест навърши 2 г.

Съвсем наскоро наследникът на най-красивата българка за 2009 г. - Антония Петрова, порасна с още една година. Малкият Благовест Батинков (или Бест, както галено го наричат неговите родители), навърши две години преди три дни. Предвид, че пандемията от новия коронавирус все още не е отшумяла, въпреки че от началото ѝ вече измина повече от една година, семейството реши да отбележи хубавия повод не с тържество, а със специална фотосесия, пише life.dir.bg.

През последните няколко дни блондинката споделя със своите последователи в Инстаграм множество кадри от празничния ден, на които синът ѝ пресъздава визията на главния герой в анимационния филм "Бебе бос" на компания "DreamWorks", създаден от екипа, стоящ зад успешните продукции "Шрек", "Мадагаскар", "Кунг-фу панда" и др.

Лентата, превърнала се в основна тема на снимките, качвани от съпругата на бизнесмена Ивайло Батинков, разказва за това как появата на новородено променя животът на едно семейство, а редицата приключения, през които преминават персонажите, забавляват най-малките зрители.

"Приятели, представяме ви традиционната ни семейна фотосесия по случай 2 рожден ден на Батинков, Благовест Батинков! Темата на снимките му пасва идеално и въобще не се затруднихме при избора ѝ, тъй като и на външен вид и по характер Бест си е абсолютен "Baby Boss"!

Мама Ния и татко Иво също напълно са спазили темата агент 007! Съчетахме я с модерните напоследък за тази възраст Smashcake photosession! Цялото семейство искрено се забавлявахме и смятам че си личи! Споделяме кадрите с вас с послание да бъдем здрави и нека царуват любовта и сплотеността в семействата ни!", пише моделът в поста си.

Подобно на анимационния персонаж, в който се превъплъщава, на изображенията рожденикът е облечен в цялостен костюм, но с малката разлика, че той е тъмносин, а не черен. Освен това, от визията му отсъства неизменната вратовръзка, превърнала се в запазена марка на бебето от филма, но за сметка на това разполага с куфарче като неговото. На заден фон се виждат множество балони в синьо, бяло и черно, както и гирлянди с надпис "Бест". Сред декорацията присъстват и няколко филмови клапи, на които името му е изписано срещу позицията "режисьор" на продукция, озаглавена единствено с цифрата 2.

Неотдавна тримата се върнаха от почивка на Малдивите, където се откъснаха за малко от строгите ограничителни мерки в държавата ни по онова време и се насладиха на приятният тропически климат на островната държава.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Someone

    34 3 Отговор
    Тази млада дама не беше ли наричана "Мис Крокодил" и то не заради външните ѝ прилики с влечугото, а заради гнусния ѝ характер и нелепото самочувствие, базирано на илюзорната представа за самата нея...

    Коментиран от #11

  • 2 стефчо

    23 3 Отговор
    Тези като ги гледам и ми се ще да взема голямата лопата..
  • 3 Тя крокодил

    22 1 Отговор
    Но и мъжа и не отстъпва.!
  • 4 666

    4 2 Отговор
    Много интересна и важна новина . Малко разнообразие след изборите, и новини кой как ще се коалира в парламента.
  • 5 Ella

    10 0 Отговор
    Ама това дете не беше ли родено на именния ден на майка си,17 януари?! Или се чудят как да влезнат в новините или се правят на американци,като си празнуват рождените дни кога им падне,може и след шест месеца от самия рожден ден...луда работа.
  • 6 Ддтууугцьь

    12 0 Отговор
    Според мен мама крокодил ще ги погълне всеки момент. Страховита е.
  • 7 Кака Мара

    8 1 Отговор
    Господин бащата с какъв бизнес се занимава. От три години България я използват за междинна станция. Бизнес, данъци, приходи, разходи, НАП.. Я една малка данъчна проверчица.Да не излезе и от тая трънка някой крокодил.

    Коментиран от #10

  • 8 Те помаците

    10 0 Отговор
    Имат ли именни дни.... и КЪФ тоз баща, той прилича да и е син....!?
  • 9 Аз да пиша

    11 0 Отговор
    Ох,като видях Тоца крокодила се упрлаших бая . Тия от Перник са се нака уродливи.
  • 10 Kroki

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кака Мара":

    Господин бащата има бизнес в областта на медицината, но беше закъсал здраво и за да спаси бизнеса, направи набързо дете на Мис Крокодил и сватба на 3-ия месец от запознанството. Тя добара доста пари от Бердин и наля пари в бизнеса на Батинков. Освен плеймейтки има и мъже интересчии - Батинков, Стефан на Гала и други знайни и незнайни, които правят чудеса, усетят ли шума на парите.
  • 11 сектант

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Someone":

    Не, точно заради външните и прилики беше наричана така от другите участнички - дори знам една от тях, която ми каза колко са я бъзикали " кроки " и прочие
  • 12 Аааа, в градове и паланки

    3 0 Отговор
    Се, срещат, има, и по зле......та затова,, малко сме спокойни...!
  • 13 аз жена

    2 0 Отговор
    Мнооооого тунингована,личи на снимките,колко е променено лицето от филъри.Време е да спре,че започва да прилича на Донатела Версаче ,в малко по млад вариант-все още.