8 Април, 2021 11:13 8 379 4

Стриптийзьорка разкри имената на най-щедрите и най-неблагодарните звезди (ВИДЕО)

  • стриптийзьорка-
  • имена-
  • звезди-
  • дрейк-
  • аманда димео

Според нея 34-годишният рапър Дрейк оставя големи бакшиши

Стриптийзьорка разкри имената на най-щедрите и най-неблагодарните звезди (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Стриптийзьорка публикува поредица от видеоклипове, в които е разказала за особеностите на поведението на конкретни знаменитости при взаимодействие с персонала, когато те прекарват времето си в клуба. Съответните публикации се появиха на нейната страница в TikTok.

Според информацията от видеоклиповете, 26-годишната Аманда Димео се занимава с танци повече от шест години и по различно време е работила в стриптийз клубове в цяла Америка.

Стриптийзьорката е разкрила имената на най-щедрите и на най-неблагодарни звезди, с които се е срещала по време на кариерата си.

В първата част на видеото стриптийзьорката говори за положителните си преживявания. Например, според нея 34-годишният рапър Дрейк оставя големи бакшиши.

„Той буквално настоява да вземете парите“, казва тя. Момичето също така е похвалила 42-годишния изпълнител Ъшър, който дал на сервитьорка бакшиш от две хиляди долара.

@amandaaadimeo

##greenscreen celebrities who tip well at the skr!p club ##dancer ##money ##fyp ##viral ##overshareinyourundererwear

♬ Please Don't Go - Mike Posner


Във втората част на видеото Димео е споделила негативните истории с известни личности. Сред тях са холивудската актриса и певица Дженифър Лопес и нейният приятел, бейзболистът Алекс Родригес.

„Те дойдоха в клуба, наеха стая с танцьорка и дори не ѝ дадоха бакшиш. Беше в Ню Йорк, когато тя щеше да снима филма "Стриптийзьорки". Мисля, че тя отиде в клуба, само за да разбере за тази дейност“, обяснява Димео.

Бившият възлюбен на телевизионната звезда Кортни Кардашиян, бизнесменът Скот Дисик, също не оставил бакшиш на танцьорките в клуба. Момичето предполага, че той е бил твърде пиян и затова не е благодарил на персонала за оказаните услуги.

@amandaaadimeo

##greenscreen part 2 of celebs in the skrip club ##fyp ##SourPatchPrankFund ##clublife ##jlo

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes


Димео е споделила и история отпреди 6 години с участието на неизвестния тогава американски рапър Lil Uzi Vert (истинското име е Саймър Уудс). Според стриптийзьорката през 2014 или 2015 г. той дошъл в клуба и помолил сервитьорката да я извика на масата му.

„Той говореше, че ще стане голяма рап звезда. Не му вярвах. Той не похарчи пари. Тогава рапърът имаше само 100 хиляди последователи в Instagram, но аз се забавлявам от тази история, защото в крайна сметка той стана известен музикант “, завършва тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развълнувания, Михал

    3 3 Отговор
    На, стриптизьорките, мястото им е на, работното място, но да видиш нещо наистина младо и красиво тяло, на което и жена да, се, зарадва....!. (!p.s този, където е препълнен с миризми, ще му кажа нещо, сутринта седна младеж до мен, беше сносно облечен, целия миришеше на матрял, нз какъв, едва изтраях......!)
  • 2 Евала

    3 0 Отговор
    При мен работеше единствената глухоняма танцьорка
    Изкарваше Най много
  • 3 ггг

    4 1 Отговор
    дреме ми за някакви отрепки долни
  • 4 Рошко

    0 1 Отговор
    Много грозна бе