Last news in Fakti

8 Април, 2021 11:33 5 687 8

Гаф в "Капките", заложиха капан на Поли Генова

  • поли генова-
  • като две капки вода-
  • гаф-
  • микрофон-
  • графа-
  • имитация

Певицата трябваше да имитира колегата си Графа, но претърпя фиаско

И последният лайф на "Като две капки вода" не мина без сериозен гаф, който без малко да провали един от участниците. Късата клечка този път се падна на певицата Поли Генова.

Гласовитата певица трябваше да влезе в образа на Влади Ампов - Графа и заедно с Орлин Павлов и Любо Киров да изпълни триото им "Приятели завинаги". Макар визуално гримьорите да бяха докарали Поли до своя колега, гласово не успя да се доближи до Графа. А един сериозен гаф я спъна още на старта на изпълнението ѝ, което се отрази на цялостното ѝ поведение след това.

A post shared by Като две капки вода (@kato2kapkivoda)

Микрофонът на Поли така и не тръгна и тя изтърва първите фрази на текста, докато на помощ не се притече Орлин Павлов, за да ѝ подаде своя музикален инструмент. Личеше си, че техническият гаф доста притесни певицата и не успя да се събере на сцената и да прикрие притеснението.

Все пак не можем да не отбележим, че беше усвоила едни от най-специфичните движения и мимики на Графа. И макар да са приятели в живота, Графа все още не е изразил публично мнението си за тази имитация. Вероятно заради факта, че покрай "Гласът на България" е лице на конкурентната телевизия и избягва да влиза в такива тв войни. Със сигурност е гледал и е казал лично на Поли какво мисли за нейното изпълнение, което не ѝ донесе особено голям успех.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    7 5 Отговор
    Тия излезнаха много прости.Чалгаджиите си имат партия а тия разчитат на Борисовите подаяния.
  • 2 Това, не е гласовита, певица,

    10 7 Отговор
    На която гласа, е винаги в един диапазон, това най много ме дразни в такива нарочени, звезди,,....... същото важи и за, актьорите, трябва да бъдат,, разнообразни,,зависимо от ролята...!
  • 3 pepy

    15 1 Отговор
    "... Орлин Павлов, за да ѝ подаде своя музикален инструмент..."

    Най-после разбрах какво е това "микрофон" - "музикален инструмент"...

    Коментиран от #6

  • 4 Ало

    6 6 Отговор
    Нито Поли е певица, а още по- малко така наречения граф е певец.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ало":

    Графа и аз го нямам за певец, но Поли си е певица отвсякъде. Ако тя не е, кой тогава? Фики ли? хахахахахахаха
  • 6 Ха ха

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "pepy":

    Да доста хора свирят на микрофон за да се издигнат.Не само певачките.
  • 7 222222222222

    4 0 Отговор
    Полито е ясно че е обратна но как е забременяла като е търкала две филии не е ясно то трябва и малко краставица да влезе че да стане.Отново ПИАРРСКИ и истории , отново само да я забележат в медията ,преди пееше да подайми луфта сега на евразия .
  • 8 Музикант

    1 0 Отговор
    Гласовита ? Да, ама не. И фалът с микрофона го доказва. Няма талант на певица. Комерсиален продукт.