Last news in Fakti

9 Април, 2021 09:45 6 435 16

Светлана Гущерова проговори за слуховете, че е жертва на домашно насилие

  • светлана василева-
  • светлана гущерова-
  • христиан гущеров-
  • домашно насилие-
  • слух-
  • жертва

Светлана пусна специално видео, за да разясни ситуацията

От известно време насам упорито се носи слухът, че от идилията под покрива на семейство Гущерови вече е останал само бегъл спомен. Не само това, но и неотдавна се появи материал, твърдящ, че съпругът на Светлана я подлага на физически тормоз, припомня life.dir.bg.

В него дори бе описан случай на насилие от страна на Християн, разиграл се преди няколко дни в дома им в Бояна през малките часове на нощта, в който бизнесменът е упражнил сериозен натиск върху пръстите на ръката на половинката си. Според публикация пенсионираната плеймейтка дори се обадила в полицията, за да сигнализира за агресивното поведение на мъжа си.

Тя обаче взе нещата в свои ръце и опроверга тези твърдения, публикувайки кратко видео като 24-часово стори в личния си Инстаграм акаунт, заснет в автомобила ѝ. На него ясно се вижда, че тя е съвсем добре и няма видими травми, както бе посочено във въпросната статия, обиколила редица сайтове.

Нещо, повече, за да покаже на последователите си, че е напълно невредима, на кадрите блондинката е захвърлила дънковото си яке върху облегалките на задната седалка, разкривайки ръцете си, и дори изпраща въздушна целувка към обектива, наблягайки на факта, че пръстите ѝ не са контузени.

"Не бях подготвена за стори или снимка, но днес някои медии ме изненадаха. Специално клипче за тях - без грим, леко рошава и с две прекрасни ръце", пише Светлана към видеото си.

По-късно тя категорично заяви пред роден сайт, че няма нищо достоверно в написаното от медията и тя никога не е подавала жалба срещу Гущеров. Според нея причината за честата поява на подобни лъжи е завистта, които някои хора изпитват към семейното ѝ щастие. Майката на две деца подчерта, че между нея и любимия ѝ не е имало сериозни скандали, още повече пък заплахи за развод.

Напротив, той бил както прекрасен съпруг, така и чудесен баща, затова двамата вече искат трети наследник, въпреки че по препоръка на лекаря ѝ трябвало да изчакат поне до ноември т.г., когато ще се навърши една пълна година от раждането на сина им, появил се на този свят със секцио.

Все пак носителката на титлата "Мис Плеймейт" не скри, че, подобно на всички двойки, с Християн понякога също спорят, но само и единствено по две конкретни теми. Първата е за теглото ѝ, понеже той смята, че тя трябва да качи малко килограми, докато Светлана е на противоположното мнение. Втората касае слабостта на дъщеря им към сладкото, която съпругата на Гущеров се опитва да сведе до минимум, а той настоява, че момичето трябва да яде всичко, което поиска.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пурко

    34 0 Отговор
    Боже, Боже колко мъка има по този свят!!!
  • 3 сила

    27 1 Отговор
    ТАТИН ЗЛАТЕН ТОЙ,МОЖЕ ДА СЕ БИЕ....браво на пухкавелкото
  • 4 отвратен

    19 0 Отговор
    Стига с гонзовица.
  • 5 Хахаха..

    14 0 Отговор
    Къв гущер бе,той Християнчо колкото два крокодила.Но добро момче,кротко,пък тейко му го бие яко парата,Светланка да се оплаква ли?! Йооок..
  • 6 бетоновоз

    9 0 Отговор
    Дадоха на такива прасета икономически ресурс и резултата не е неочакван.Пък и това к....рве ако шава......ясна работата
  • 7 коко

    18 1 Отговор
    ами тоя си е бияч малко, нали Мара отварачката за това избяга от него, яко шамари хвърчаха, ама тая търговишка селянка така се е вкопчила в мангизите на тоя, че и далака да и извади - пак ще е с него.
  • 8 Аре бегай

    11 0 Отговор
    Кой го еня за търговищката невестулка.
  • 9 Лилафка, с протеза

    3 0 Отговор
    Да, знаеш, как ти завиждам за, мъжо.....!

    Коментиран от #14

  • 10 козата колибри

    4 0 Отговор
    посещавам Факти. бг, заради коментарите! За отпускане на Душата и малко да се посмея! В интерес на истината, Факти ми е любимия сайт за сега!
  • 11 въх

    1 1 Отговор
    Право е момичето да спори, като знае какъв слон е бащата, навреме трябва да ограничава дъщерята да не го задмине.
  • 12 въпрооянояан

    2 0 Отговор
    Май ще последва Мара отварачката. Ще си тръгне с поср-ани гащи. А малкия гущер да си оперира очите, че ги избира от грозни по-грозни...
  • 13 Бат Ваню

    1 1 Отговор
    ... поне с тия анцузи на този интериор излъчват стил.
  • 14 Само, че завиждам за, Гущеров, бабо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Лилафка, с протеза":

    На,,, тази,,,....не се заблуждавайте в края на, живота, си за, съжителство с,,, младеш,,.....!
  • 15 pokoloko

    0 0 Отговор
    е, може някое шамарче да отнася но пък Гучи, Армани, Луй Витон, няма как, ще ги изтърпи....🤣🤣.
  • 16 Клеопатра

    0 0 Отговор
    И двете причини са достатъчни за да избухне скандал,да се разрази буря.Никой не е в състояние да ме накара да изглеждам така, както той си иска! Утре може да каже,че трябва и хобот да си инплантирам! А, за дацата винаги в семейството единият от родителите без значение кой иска все да се налага,контролира,доминира!И ето още една причина за проблеми,дори и без физическа разправа,само дето ще ти дудне постоянно то ти стига.Иди, че сега си прави клип и показвай,че ти няма нищо на ръчичките!Вербалната атака всекидневно не е за подценяване това е също тормоз!