Last news in Fakti

9 Април, 2021 15:45 2 751 10

Мона Гочева с 30-дневно предизвикателство

  • мона гочева-
  • отслабване-
  • във форма-
  • предизвикателство-
  • диета-
  • режим

Как чаровната инфлуенсърка влиза във форма

Мона Гочева е на вълна "лятно тяло 2021" и определено смята да се вкара в идеална форма за предстоящите топли месеци. Макар актрисата да няма нужда от драстична физическа промяна, тя се подготвя, за да изглежда не просто добре, но и да се чувства така.

Мона сподели в Instagram свои стари снимки "Преди" и "След", правени през миналата година, като подчерта, че между кадрите има два месеца разлика, но показват ясно как с упоритост се променя тялото, без да е нужно да чакате дълго време. Сега чаровната инфлуенсърка съобщи, че си отправя 30-дневно предизвикателство за влизане в отлична форма, като така се опитва да вдъхнови последователите си да направят същото.

A post shared by Mona Gocheva (@monagocheff)

"30 days challenge ✅💪🏼🧘🏻‍♀️ Всяка година по същото време 😁 С първите топли дни, и премахването на няколко ката дрехи от себе си, осъзнавам, че зимата е оставила и един кат по мен с всичките пици и шоколади, които изядох последните месеци. Не съм привърженик на гладуването, макар че опитах житния режим и не беше моето. Два месеца след него, при мен имаше така наречения йо-йо ефект, и чувството и резултата със сигурност не ме правят щастлива", споделя Мона, която казва, че при нея всичко трябва да се случва генерално, когато предприема една или друга промяна.

"Трябва да си наложа някакви правила и ограничения в началото, а след това постепенно да си изградя навици, които не само ще ми помогнат да изглеждам по-добре, но и да се чувствам по-добре. Снимките са от миналата година, а разликите между двете са точно два месеца. И си признавам, че тогава не тренирах, но пък нон стоп тичах след току що проходилия Никола", пише още звездата.

A post shared by Mona Gocheva (@monagocheff)

Това, което Мона ще прави не е трудно, не изисква много пари или време, а само желание и постоянство. Планът на Гочев включва по 1,5 л вода дневно, задължителна 20-минутна тренировка всеки ден, както 5 км ходене. Отказва се от хляб, сладко, както и хранене след 20:00 ч., но тя добавя и нещо друго - спира с използването на телефон два часа преди лягане.

"Това последното няма да ви помогне да свалите килограми, но със сигурност ще ви помогне да имате един по-хубав и здрав сън, а той е едно от най-важните неща за пълноценен живот! Всеки ден в стори ще споделям как преминавам през предизвикателството , и се надявам да ви мотивирам да го правите с мен!", завършва посланието си Мона, която вече споделя ежедневно в стори в Instagram заниманията си, които ще доведат до промяната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С извинение

    10 0 Отговор
    Чиста порнография.
  • 2 Оле

    7 0 Отговор
    Тази жена да не е болнава.Храни ли се .Кожа и кокали е чак краката и са се изкривили.
  • 3 Ивайло

    5 0 Отговор
    Е на това "след" направо се е спарила!!! Нищо не е останало
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оле

    3 0 Отговор
    Много клиощава да не е болна
  • 6 Дюкяна Няма

    3 1 Отговор
    Ша лапа един месец нонстоп
  • 7 Кръндела

    4 0 Отговор
    Какъв е тоя кощръмбел?
  • 8 Мюмюн

    3 0 Отговор
    В нейна чест довечера след 20,30 ще отворя хладилника, ще си взема една свинска пържола от врат, ще я стопля, ще сложа в чинията и пържени картофи, малко лютеница на Олинеза, едно кюфте и едно кебапче на скара, гъби с масло, шарена сол, ще си отворя една Бургаско и ще ям. А за десерт ще омета един крем-карамел, парче шоколад с бадеми и два еклера. Тъй де....приех предизвикателството й.
  • 9 др Енчев

    2 0 Отговор
    Забравила си е циците.
  • 10 Д... К...... номера..!

    2 1 Отговор
    Гочева казвате....!