10 Април, 2021 09:14 10 726 23

Ирина Тенчева и Иван Христов са в болница след усложнения от коронавирус (СНИМКИ)

  • иван христов-
  • ирина тенчева-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • усложнения-
  • здраве

Двойката е с положителни тестове за вируса от седмица

Тв водещият и продуцент Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева са били спешно приети в болница заради усложнения от COVID-19. Това сподели самата Ирина в социалните мрежи и публикува снимка на системите, които им вливат в лечебното заведение.

"...За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира. Помогнаха ни лекарите и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.

Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е "грипче", а абсолютно непредвидимо "влакче" (понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването... и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот ... надявам се точно тази Ирина, която съм днес, да не остане задълго... Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим... Толкова бързо "обръщане на мисловния хастар" - не съм очаквала...

П.п. И все пак, вирусът не заслужава корона! Короната е за всички от другата страна!", написа Ирина Tенчева във Фейсбук.

Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но...

Публикувахте от Ирина Тенчева в Петък, 9 април 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп

    13 13 Отговор
    И ти ли Бруте

    Коментиран от #10

  • 2 Кой я понася тази

    66 10 Отговор
    Меркантилна женица, способна на чудеса в името на парата. И не само. Много фалш и лицемерие, да не използвам друг епитет
  • 3 Мики маус

    76 9 Отговор
    Най важното нещо е да се пуснеш в социалните мрежи след като се заразиш....иначе какъв е смисъла!
    Апропо тези сигурно са влезли от раз в болницата,докато някой възрастни хора ги бавят докато ги уморят!
  • 4 Ауу

    30 7 Отговор
    Голям чопраз. Иван и Андрей = супергей.
  • 5 Наполеон2

    32 12 Отговор
    Платили са им да лъжат!!Всичко е постановка ,земята е плоска и Хитлер е жив в бункера под Атлантида!!

    Коментиран от #7

  • 6 глоги

    33 1 Отговор
    след 7-МИЯ ден от теста. Тенчева,вирусът не е тунел "Витиня",та да преминеш през него с много оптимизъм,ма кукло!
  • 7 Ааааааа

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Наполеон2":

    А, забрави да напишеш, че и българина е супергерой във Вселената и всички са под него!
  • 8 Фершел

    14 1 Отговор
    Не я мислете нея Бай Васил ше помогне от Дубай
  • 9 Неприятницата

    10 0 Отговор
    Дали закара, ринката на, кауфлана, мистър режисьоре..!?
  • 10 бл.134 в Зап. парк

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тъп":

    Милионери са ! Ще ги оправят. Да му мислят бедняците в Люлин и Лудогорието
  • 11 Глупости

    10 2 Отговор
    Глупости и пак Глупости
  • 12 Мангъров

    1 8 Отговор
    Аз съм 0лиг0френа с "грипчето"...
  • 13 Кой

    17 0 Отговор
    се интересува от това кой бил болен и що за тъпни свършил ? ГоспоДжата , която в една от "Черешкката" за да се направи на познавач на сирена , посочи рикотта и попита "Това сирене Брии ли
    е ?" , а друг "капацитет" - Ива Екимова ѝ отвърна "Не , теракота ." Та колкото ѝ е кулинарната култура , толкова и медицинската ѝ !
  • 14 Стига вече

    15 1 Отговор
    Има много хора в момента в тяхното положение.Търсят сензации и реклама, даже когато са болни.Трудностите и изпитанията всеки трябва да ги извърви сам или с близките си.
  • 15 Крис51

    9 2 Отговор
    Много цинично ми звучи подобен материал да е в рубриката "Любопитно". Жалко е, че толкова време не стана ясно какво обединява тези, които изкарват много тежко въпросния вирус, докато други дори не разбират за това. Ако вече имаше яснота по този въпрос, веднага щеше да се знае кои могат да бъдат по-застрашени и още след първия положителен тест да им се отделя повече внимание. Желая бързо оздравяване на всички, засегнати от вируса!
  • 16 Бойко

    4 0 Отговор
    И бането и е малко
  • 17 ertvy45y y

    2 13 Отговор
    R.I.P. на пишлемето ,но нe ce зaблуждaвaйтe и нe cи миcлeтe, чe ще си карате колите безнаказано още дълго време и,че нa някoй щe му ce рaзминe. Ако сте чули и прочели по световните новини вируca мутира и ce рaзвивa и пoдoбрявa cлeд вceки нoв зaрaзeн cкoрo щe e пo cилeн и cмъртoнoceн oт вcичкo кoeтo cмe виждaли и чoвeчecтвoтo щe трябвa дa признae чe e aбcoлютнo бeзcилнo. Хората ще пукясват по улиците както си ходят и ще капят като зрели круши ,няма да има кой да вдигне труповете тoгaвa щe дoйдe и cтрaшният cъд и вcички щe умрeм в cтрaшни мъки,зaтoвa мoлeтe ce зa вaшитe души и зa душитe нa близкитe cи! Щe oцeлeят caмo шeпa хoрa кoйтo щe ce cкрият дълбoкo пoд зeмятa зaщoтo цeлият въздух щe e зaрaзeн и cмърттa щe e нaвcякъдe.Затова пазара на бункери и обежища за оцеляане процъфтява в последните месеци и всички богати се подсигуряват своевременно. Щe дoйдe нoв cвeтoвeн рeд, щe рухнe цялaтa cиcтeмa и нямa дa имa нитo икoнoмикa нитo прaвитeлcтвa щe влacтвa caмo хaoca и cмърттa, банди и мародери ще грабят и ще убиват и разфасоват и изяждат по слабите останали живи хора, храната и водата ще са най ценното.

    Коментиран от #23

  • 18 Иван

    4 1 Отговор
    Беше по добре като алкохолик, сега си статистика.

    Коментиран от #20

  • 19 Херо мусттаффа

    3 1 Отговор
    Да се пие сок от глухарчета и чай от коприва най големия антиоксиданти и имуностимулант по три литра на ден.
  • 20 При

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Иван":

    това Чехльо !
  • 21 И двамата

    13 2 Отговор
    са много неприятни. Той, защото й се води по акъла. А тя, защото цялата е фалш, злоба, лицемерие и меркантилност.
  • 22 Ковидче

    2 0 Отговор
    Щом бодро драскаш в сурат-тефтера, значи хич не си толкова болна, а просто си правиш рекламка и търсиш "безценните" за теб лайкчета. ВЪН, Боклук !!!
  • 23 Щирлиц

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ertvy45y y":

    А сме били на 111 място по свабода на медиите