Last news in Fakti

10 Април, 2021 11:42 6 857 5

Хари и Меган почетоха паметта на принц Филип (СНИМКА)

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принц филип-
  • смърт-
  • херцог-
  • почести

Мнозина се питат дали семейството ще присъства на погребението на херцога на Единбург

Хари и Меган почетоха паметта на принц Филип (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл почетоха починалия вчера принц Филип на сайта на организацията си Арчиуел (Archewell), предаде Франс прес.

На тъмен фон с бели букви на главната страница бе написано посланието: "В памет на негово кралско височество херцога на Единбург, 1921-2021 г. Благодарим за преданата служба. Ще липсвате много на всички".

Съпругът на кралица Елизабет Втора си отиде в мир и покой на 99 години в замъка Уиндзор, близо до Лондон, съобщиха от замъка. Новината за смъртта му породи множество спекулации в печата за присъствието на принц Хари, който живее със съпругата си в Лос Анджелис, на погребението на дядо си във Великобритания.

Отношенията на принц Филип с най-големия му син принц Чарлз, бащата на Хари, често бяха обтегнати, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    20 9 Отговор
    Факти, ние а и повечето държави в Европа и света живеем в Републики в които няма архаичната отживелица “монархия“.
    Какво ни интересуват нас разни крале, кралици, принцове и принчеси?
    Живеем в 21 век, не в приказка за лека нощ!
  • 2 ТаУмВзе

    7 4 Отговор
    Когато се преродя искам да съм вирус, който да убие човечеството. Принц Филип.
  • 3 отчето

    7 4 Отговор
    Ако така почитаха Боко като пукне,щеше да възкръсне от кеф.
  • 4 Лицемерие

    13 4 Отговор
    Преди да напълнят своята и Опра гуша, да бяха помислили какво приченяват на цялото семейство. Посредствени артисти са и двамата.
  • 5 мнение

    7 6 Отговор
    "Късно е либе за китка".Негърката и глупавия Хари ,допринесоха допълнително с отвратителното си поведение, за смъртта на принц Филип,Херцога на Единбург.Колкото до протести на комунисти/републиканци, само доказва ,че за партийци,комунисти републиканци, няма нищо свято ,освен петолъчката.Засрамете се !Никой не иска да пишете глупости и да откажете почит пред смъртта ,на който и да е.Но при комунист и предател Бойко Борисов ,само неуважение може да се очаква.Почитта при комунистите и особено морала е нещо непознато.Бог да прости принц Филип !