10 Април, 2021 20:05 8 832 16

Ясните сигнали, че той е влюбен в теб

  • влюбване-
  • влюбени-
  • мъж-
  • любов-
  • жена

Има няколко неща, които издават мъжа, когато е влюбен

Ясните сигнали, че той е влюбен в теб - 1
Снимка: Shutterstock

Да се влюбиш в някого, да започнеш връзка с него и да се надяваш, че и той изпитва същите чувства към теб са етапите, през които преминава всяка двойка. Няма нищо по-лошо от това да се влюбиш в някого, а той просто да те заблуждава в чувствата си. Има някои сигнали, които издават кога един мъж е наистина влюбен във вас, а не просто се забавлява.

Той наистина иска да ви опознае

Разликата се усеща веднага, когато един мъж наистина иска да ви опознае като личност, а не прекарва времето си с вас повърхностно и предимно само заради секс и физически контакт. Ще разберете, когато мъжът се опитва да се докосне до душата и сърцето ви по това, че се интересува от мнението ви, от миналия ви опит, от мислите ви, от желанията и предпочитанията ви. Щом всичко това е важно за него, той иска да се обвърже с вас на по-дълбоко ниво.

Отнася се с вас като с приоритет, а не като с допълнение

Когато една жена е приоритет за мъжа до себе си, тя ще го усети с всяка фибра на тялото си. Това обаче не означава целият му свят и живот да се върти около вас. Не трябва да очаквате това, защото е по-скоро нездравословен признак във връзката, отколкото знак за отдаденост и любов.

Той е честен с вас

Честността и пълната отвореност, готовността да отговаря на въпросите ви и да не увърта са признаци, че той е влюбен във вас и иска да е сигурен, че се чувствате добре във връзката си с него.

Той иска да прекарва време с вас

Когато един мъж иска да прекарва свободното си време с вас и то няма нищо общо със секса, това е много ясен знак, че е влюбен във вас и компанията ви във всичките ѝ аспекти му е скъпа и ценна. Той иска да се наслаждава на спортове, забавления, разходки с вас, само и само да опознае още по-дълбоко личността ви и това е прекрасно – означава, че е влюбен във вас.

Поддържа комуникацията с вас, дори когато е зает

Ако партньорът ви е истински влюбен във вас, той ще има желание да ви се обажда или да ви пише, дори когато е зает, когато пътува, когато има работна среща и дори когато е навън с приятели.

Планира нещата заедно с вас

Ще познаете любовта у партньора си, ако усещате, че той мисли за бъдещи събития и включва вас. Без значение дали става въпрос за почивка през уикенда или събитие, свързано с неговото семейство и приятели, ако вие сте включени в плановете му, това е явен знак на любов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камикадзе 🛩

    4 2 Отговор
    Абе за всеки си е индивидуално.

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 4 Отговор
    когато ви подари голям букет РОЗИ също значи че е влюбен в вас така спечелих любовта на моята годеница и все още всеки ден й подарявам много рози

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Камикадзе 🛩

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "РитниКотката":

    Добре, ще се разСкарам, умнико с краден ник.
  • 5 пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    там е долината на розите и са му без пари , така че може да подарява и през два часа .
  • 6 Брендица

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Не е вярно! Аз например не обичам да ми подаряват цветя.. Имам си причина за това и няма да я кажа..

    Коментиран от #7

  • 7 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Брендица":

    ами всичко е строго ИНДИВИДУАЛНО според жената госпожо но всички жени в град КАЗАНЛЪК обичат розите защото те навяват романтика пък и тук при нас е РОЗОВАТА ДОЛИНА на БЪЛГАРИЯ вярвам ще се съгласите с мен че всяка жена по света обича РОМАНТИКАТА

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Лисицата Педро

    0 2 Отговор
    Нощните тролове тоя път много рано се активизираха.
  • 9 Брендица

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Град Казанлък е хубав, поне такъв беше когато го посетих преди 17 години. Що се отнася, че жените по света обичат романтиката, спорен въпрос! Тоя свят е развратен доста, от може би 31 години са ми наблюденията.. Като добавим и други негативи противен свят става, не по-добър за живеене. За себе си отговарям. Да, обожавам Романтиката!
  • 10 Да не е гебе хипопотама, пак.?!

    1 3 Отговор
    Че е на почит като някоя дебела мумия...?! (psвсички весели програми по ТВ ми изчезват, една, по една, бясна съм...!)
  • 11 ЧИЧО ЛИНА

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ДА казанлъшко,АМА ДА Е с АПАРТАМЕНТ в БОЯНА и автомобил с ДЖАКУЗИ
  • 12 Чака, хипопотама на, пусия

    1 2 Отговор
    Младежи, да ги къпе.... МТДЕПМПДК....!
  • 13 Danys

    1 4 Отговор
    Абе, Факти, що ги публикувате тия тъпизми? Да не сте вестник Teenager? Преценете си все пак таргетна та група? То не са сексуално “необразователни” статии, манджи за обяд и вечеря, разни инфлуенсърки по ц*ц*, и много от Боце, Слави и колеги..
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 70 Г черен циганин

    1 0 Отговор
    Приятела ми.... въххххх......!
  • 16 Стас

    0 1 Отговор
    Бъдете сигурна,че той е влюбен във вас,ако постоянно иска да целуне ушинките ви. А вие се смеете и не му позволявате,защото ви гъделичка.