Last news in Fakti

11 Април, 2021 19:38 5 661 11

15 разтърсващи признания от жени с разбити сърца

  • разбито сърце-
  • любов-
  • чувства-
  • жена-
  • връзка-
  • несподелена любов

Наранените жени споделят как се справят с мъката

15 разтърсващи признания от жени с разбити сърца - 1
Снимка: Shutterstock

Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и да му се иска. От нас зависи единствено как се справяме с тях и каква следа ще оставим след себе си.

Влюбването, вместо нещо красиво и позитивно, например може да бъде жестоко, неприятно и емоционално осакатяващо преживяване. Непреодолими различия, изневяра, подценяване, ревност - причините за раздялата са различни. А самият момент, в който осъзнаваш, че чувствата ти не са споделени, може да преобърне целия ти живот.

Всеки се лекува по различен начин, но един от методите, които действат универсално, е да изповядаш вътрешните си терзания, за се доближиш до постигането на вътрешния си баланс.

Споделяме с вас 15 мисли, които анонимни дами с разбити сърца биха искали да споделят с бившите си партньори.

Едва ли ще ви насочат към най-правилното решение на личните ви проблеми, но със сигурност ще ви накарат да се почувствате по-малко самотни. Вижте ги:

"Иска ми се да спра да те обичам. Иска ми се да спра да мисля за теб. Дори месеци по-късно търся допира ти, когато се събуждам. Мразя факта, че искам все още да се грижа за теб, докато ти никога не си го правил."

"Кучето ми заслужава извинението ти. Заради теб не му обърнах необходимото внимание."

"Защо се съгласи да бъдеш до мен, след като още в началото беше наясно, че ти не можеш да бъдеш пълноценен партньор? Боли да правиш напразна емоционална инвестиция. Съжалявам, че изгубих толкова време в чакане да разбереш какво искаш."

"Заслужавам нещо по-добро от теб. Благодаря ти, че постави края на връзката ни, защото аз нямах смелостта да го направя."

"Винаги ще те обичам. Не знам защо. Ти успя да докоснеш нещо в мен, което не ми позволява да изпитвам никакви негативни чувства, дори след като се разделихме."

"Ти си идиот."

"Трябваше да те послушам, когато ми каза, че нямаш сериозни намерения към мен. Просто сърцето ми беше оглушало."

"Мислех си, че просто да те обичам е достатъчно, за да бъдеш добър към мен и към самия себе си."

"Разбрах, че имаш друга. Научих няколко месеца след раздялата ни. Признавам си, че подозирах, но упорито отказвах да повярвам. Честно казано, благодарна съм ти, че реши да приключиш с мен. Това ме накара да осъзная силата си. Надявам се един ден другата жена в живота ти да стигне до същия извод."

"Знаеш ли, когато се борех за мечтите си, ти не ме подкрепи. Затова сега не заслужаваш да празнуваш с мен успехите ми."

"Ако знаех, че си такъв егоцентрик, щях да ти позволявам да плащаш всичките ни вечери."

"Съжалявам, че се превърнах в това. Знам, че е далеч от най-добрата ми версия. Бях гневна и ревнива. Благодаря ти, че ме вдъхнови отново да бъда себе си. Сега съм концентрирана именно върху това и работя за промяната."

"Искаше ми се да си бяхме говорили повече. Комуникацията ни не беше добра. Мислех, че сме на една вълна. Очевидно сбърках."

"Защо не ме подкрепяше така, както аз теб? Заслужавах го."

"Най-важното е да се погрижиш за себе си след раздялата, да се чувстваш обгрижван и обичан. Аз вече съм част от миналото ти, а от бъдещето може би ти маха някоя, която ще те накара да се чувстваш прекрасно."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    21 0 Отговор
    Ба....х....ти и глупостите !!!!!!!!!
  • 2 Госあ

    30 1 Отговор
    На жена, която нищо не иска, ще се опитам да и дам всичко. Особено след някоя друга година, когато на мен нищо повече няма да ми трябва. Най неприятното нещо е амбициозна и нахална жена.

    Коментиран от #11

  • 3 Любовта не съществува

    5 5 Отговор
    Любовта е базирана ва секса

    Коментиран от #5

  • 4 Странните желания на старата Лиз

    2 3 Отговор
    Това, са, признания от истински жени от висшето общество, които са били сериозно влюбени и обвързани.....!
  • 5 Камикадзе 🛩

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Любовта не съществува":

    Когато е само сeкса, то просто е задоволяване на половия нагон. Ч¥кане и нищо повече. А любовта може понякога изобщо да няма нищо общо с първото. Друг е въпросът, че сега много рядко може да съществува любов.
  • 6 Брендица

    7 0 Отговор
    Не всички жени с разбити сърца изпитват мъка. Когато човек привидно губи, не знае какво печели.. Когато пък печели, не знае какво губи. Без любов светът е загубен, само със секс не става..
  • 7 Кой68

    4 0 Отговор
    Търси бързо заместител като пърха от цвят на цвят ...

    Коментиран от #8

  • 8 Брендица

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кой68":

    О, я какъв си романтик! Че и поет "пърха от цвят на цвят.." в литературата се използва..
  • 9 глоги

    1 0 Отговор
    "Ти успя да докоснеш нещо в мен, което не ми позволява да изпитвам никакви негативни чувства, дори след като се разделихме." ДЖИ-ТОЧКАТА Е,ТОВА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАКРАЯ.
  • 10 баце

    0 0 Отговор
    Баа...х маааму! Сичките са се недоволни бе,се едно един ги е правил! Я не моа разбра,еманципирани ли искат да бъдат или жени? Ако е първото да спрът да мрънкат и да се лигават,или да си затворат устата и да бъдат истински жени!
  • 11 с опит

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    че те повечето са такива и като добавиш комплекси и тъпота, картинката става пълна