16 Април, 2021 07:00 8 837 0

Вашият хороскоп за днес, 16.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Бодри и оптимистично настроени ще са днес Рибите

Вашият хороскоп за днес, 16.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще бъдете доста заети. Възможно е да се наложи да пътувате малко повече. Телефонните разговори ще са повече от обикновено, но резултатите няма да са особено съществени. Избягвайте да харчите твърде много.

Телец

Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с проблемите. Опитайте се да овладеете раздразнителността и нетърпението си.

Близнаци

Радост, сила и вдъхновение, днес ще сте неуморни, може би дори дъх няма да ви стига, когато тръгнете да говорите и да се изразявате. Овладейте бързината, овладейте ума, попитайте сърцето, приемете неговата благост и умиротоворение.

Рак

Денят може да ви поднесе доста противоречиви събития. Умът ви ще е ясен и подвижен, но чувствата ще ви подсказват друго и така цял ден ще се люшкате “между разум и чувства”. Дали ще успеете да изберете правилния начин на действие зависи от вас.

Лъв

Ще имате много възможности и енергия за реализирането им. Желанието ви да поемете инициативата в дейности, в които са включени и приятелите ви, приятно ще ги изненада.

Дева

Ще усетите силата на конкуренцията. Вие сте достатъчно добри професионалисти, за да се притеснявате, че някои може да ви измести, но добре е да се покажете в най-добрата си светлина.

Везни

Общуването днес ще има огромно значение за вас. Не демонстрирайте пристрастията си. Днес ще сте доста словоохотливи, внимавайте да не прекарате целия ден само в разговори, все пак трябва да свършите това-онова.

Скорпион

Ще имате желание за промяна, но естествено, това ще се окаже несериозно. Мнителността ви може и да има известно основание, но защо да си тровите нервите с подобни мисли, гледайте по-оптимистично на света.

Стрелец

Днес ще сте по-склонни да мислите за дома си, ще търсите упование в нещо сигурно и стабилно. Настроенията ви ще са доста променливи и наистина е добре да потърсите мир и спокойствие.

Козирог

Днес ще се чувствате доста по-трезви и с желание да се справите с всички досадни ангажименти. Практичността в работата ще е основен акцент. За съжаление ще трябва да разчитате главно на себе си, защото колегите ви ще са доста разсеяни или просто ще отсъстват.

Водолей

Днес ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще имате толкова много идеи. Необходимостта от внимание, която ще изпитвате може дори да ви създаде проблеми. Опитайте да канализирате тресящите ви енергии в някакъв вид творческа дейност.

Риби

За разлика от предходните дни, днес ще се чувствате доста по-бодри и оптимистично настроени. Ще имате доста възможности и няма да ви липсва енергия за осъществяването им, само не се разпилявайте в безсмислени разговори.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА